Való Világ 2011 (beszélgetés)
Igen sajna. Attilát nem lesz jó ilyen hamar kétszer kint lánti.
Túl sűrű
Igen, egyébként ezen én is agyaltam. Fecó abban a pillanatban, amikor valakivel beszél, akkor tényleg őszintén megértő akar lenni. :)
De mondjuk nekem sem esne jól, ha a szemembe mást mondana és utána az ellenkezője derülne ki.
Ha később jött rá, akkor nem ártana ezt is közölni az illetővel, mert különben elég megbízhatatlan érzése lesz vele az embernek.
Az még egy érdekes jelenség, hogy valaki védelmébe vesz egy villalakót és tüzön vízen keresztül nagyon fontosnak tartja, hogy akár szemmel látható negatív dolgoknál is megvédje :)
Hogy ez mitől van, erre még nem jöttem rá :)
De ami érdekes, hogy azoknál, akik az ő védencét támadják, náluk mindenféle ítélkezést, alacsony szintet, meg akármit észrevesznek, de ha valaki olyan villalakót szíd ugyanilyen szinten, akit ő sem kedvel, akkor ott nem teszi ugyanezt szóvá :)
Kettős mérce? Elfogultság?
Nem tudom, de nekem fura.
Szia:)
Engem is érdekel, mily meglepő:) Amúgy én tegnap fél szemmel néztem, teljesen azt vettem ki az előzetesből, hogy még a tegnapi adásban leadják, aztán meglepődtem, hogy nem:)
Pedig sokszor úgy viselkedett mind a kettő, mint egy idióta bolond.:)
Ez már megint nem az ítélkezés kategória, de mindegy :)
szerintem sem, sőt nem hogy nem egyedi, de sztem elég gyakran megesik legtöbbünkkel.
és nem hiszem, hogy ettől lenne Fecó rosszabb ember vagy képmutató, egyszerűen csak kavargott benne a dolog és változott az álláspontja. összességében meg sztem Vera mellett van.
Igen, hezitaltam en is, hogy ezt hogyan is ertelmezzem, es igazad van, bennem is felmerult, hogy lehet ha a baratomtol hallom, akkor eloszor is ott az elso sokk, masodszor eg biztositani akarom a tamogatasorol/ Amikor meg kezd leullepedni a dolog, akkor mar lehet, hogy masfajta velemenyt is tudok mondani.
Szoval kicsit azert en is felmentettem mar ot.
De csak egy kicsit. :-)
Viszont egyetertek veled, ez nem egyedi, es nem is feltetlenul egy rossz dolog.
Közel sem illettem olyan kemény szavakkal, mint itt nagyon sokan Verát! - nem mondtam rá, hogy idióta, bolond.
Ahogy Attila változott jó irányban, úgy én is változtattam a róla alkotott véleményem, - bár lehet, hogy ez is taktika, hogy a szavazók jó véleménnyel legyenek róla.
......de Téged sem az igaz szó és a szeretet vezérel az biztos! Ahol tudsz, belém kötsz! ....de ha Te így érzed jól magad ...ám legyen! Írj nyugodtan, ami jól esik, megígérem, hogy nem reagálok rá! Isten veled!
hát ez nem meglepő, hogy vmi családi-neveltetési oka van a dolognak.
az viszont igen, hogy ha tudatában is van, hogy az anyukája miatt van, akkor miért nem próbál ponz ezért máshogy viselkedni.
hát pl. Kinga nekem sem tetszett, látszott, hogy élvezi, hogy meglovagolhatja a dolgot (mintha ő sokkal különb lenne ..), de a többieknél nem láttam
számomra nem elfogadható reakciót, akár megvédték Verát akár nem.
nyilván nem várhatja senki pl. csabától, hogy megvédje Verát, azok után, amiket csinált vele.
én ezt nem értékeltem úgy, hogy Fecó mismásolt.
meg ez egy nagyon tipikus emberi reakció azért - ha velem közölné egy barátnőm, én se mondanám a képébe, hogy csalódtam, de aztán lehet, hogy pár órával később kibeszélném magamból pl. a tesómnak és neki már azt mondanám ,hogy kicsit csalódtam az illetőben.
sztem ez sok mindenkivel megesik.
VV ESzter bent a villaban nez(ett) meg egy terhessegi tesztet, ugy latszik erre kint nem volt ideje, es csak most ebben a par napban van lehetosege megtudni, hogy terhes-e.
Ez a musor kategorian aluli!!!!
de akkor egyik szereplővel sem lehet az az ember.
amúgy elítélni vkit vagy véleményt formálni a benti helytelen tetteiről az nem ugyanaz.