Való Világ 2011 (beszélgetés)
Mindent úgy alakítanak magyaráznak ahogy akarnak.
a villaszabályok rugalmasan értelmezése a szerkesztők részéről
agresszióért kizárás (ld. narancsdobálás)
itt meg semmi?:??
Az első benyomásom róla az volt, hogy olyan, mint a rajzfilmekben a gonosz karakter :)lesz itt még feszkó, de legalább nem ucsi a VV :)
Ja, értem. Mondjuk igen, belőle kevésbé néztem ki ezt.
szerintem megette őket.
nincs nyom
:)))
Az a baj, hogy néha kivillan Péter azon oldala, ami miatt ő is nagyon tréh ember tud lenni. Meglátjuk. Szerintem fogsz benne csalódni. De lehet, hogy én kellemesen :)
Nem az összefoglalóig akarok mosni:)
maximális következetlenség lenne, ha most Attila nem kapna nagy büntit , vagy kizárást.
Mégse fog ez megtörténni, mertr megosztó arc, genya, és egy genyának lennie kell, hogy gerjessze a feszkót. Gumiszabályzat van úgyis, szerintem eltekintenek a kizárásától.
Azt nem gondolnám azért. Viszont a fejszerkezete arra utal, hogy valami hatalmas hiba van nála a toronyban.
eljátszottam a gondolattal, hogy ha medence nélkül tépi le róla a felsőt a szárazon, már rég kukker vagy a katona van benn helyette
Igen, most én is ezt érzem.
Ja :)
Én ha Sehi és Kinga csinálta volna, akkor meg sem lepett volna. De MELINDA?????
Ezt nem értettem :)
Szerintem szexuális bűnöző és prostikat gyilkolász a szabadidejében :D
Én se kezdtem volna játszani vele.
szerintem lesznek itt még gondok.
Tavaly egy narancsdobálás miatt vágták ki a játékból a csajszit. Itt ennél több lesz szerintem
árnyalat szerint válogat...sztem...:)
Háááááát, nem lepődnék meg ha egy-két mumifikálódott holtest lenne a szekrényében, vagy a kertjében frissen ásott virágágyások :)
okos is, de még nem jött el az ő ideje:)
Én magamat ismerve biztos ilyenen nem gondolkodtam volna, hanem visszakézből amekkora erőm van, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bentmaradásért.
ennyi ideig tart a mosógép bekapcsolása, Te?
lehet, hogy még örülni fogunk neki, hogy 6 évig a 4 fal között egy kutyával élt, s nem nőket vert agyon sorra
nekem a Péter bejön, bár okosabbnak gondoltam s ezért valamelyest csalódtam benne.
Na várj, elbeszélünk egymás mellett. Én a csajok csókolózásán vagyok felháborodva, bár emiatt baromi elmaradottnak számítok, tudom. De inkább ők csókolózzanak, mint a két fiú, ezt mondtam.
Nagyon felületesen szemléled az eseményt.
Az ovis hajhúzogatás mindig vidám, jókedvű dolog, röhögve megcibálja és elszalad .
Itt infantilis , regresszív fázisban , belső agresszióval töltve, megfeszülve a féltékenységtől történt az itallal leöntés, a melltartócibálás, s ennek megkoronázásaként a "sírjatok, lányok" beszólás szánalmassága volt a csúcs.
SZóval ha csak felületesen nézzük, ovis gyagyás hülyeségnek tűnik, de nagyon nem az.
Attila nem agresszív, ő pszichopata. Olyan ember akitől félni kell. nem túlzok amikor azt állítom, hogy képes lenne szörnyű dolgokra, ha a helyzet úgy hozná. Szeretem a a kicsit dilis embereket, Alekosz is olyan volt, de ez... ettől becs szó félnék. A tegnap szó szerint megtámadta Kingát s lesz ennek folytatása.
További ajánlott fórumok: