Való Világ 2011 (beszélgetés)
Én valahogy már mindegyikbe belefáradtam egy kicsit...Nekem talán Fecó az egyetlen,aki fordított,unszimpatikusból lett szimpatikus..
Attila már tényleg nagyon elszállt magától,Péterre meg jól mondták,hogy egy gonosz kerti törpe.Volt idő,amikor Cristofel szórakoztatott (pl.mikor fordítva térdelt a gyóntatópadra :-DDDDD),de mára lement egy nagyon primitív szintre..Gergő nekem nagy csalódás,tőle többet vártam,de belőle se sokkal többet látni amúgy,mint Csabából,max. még pluszban azt,hogy hol itt fekszik Seherezádéval,hol ott.Dya,Seri,Kinga,Vera,Veronika nekem teljesen egy kaptafa,próbálnak többnek látszani,mint amik,de kevés sikerrel...Shaditól is többet vártam volna,Eszter meg teljesen láthatatlan,mintha ott se volna.Még Annamari is nagyon hamar feladta az általa kitalált álarcot,mára teljesen szocializálódott :-)).Viszont Zizit nagyon szeretem :-DDD.
Tulajdonképpen az az egyetlen érdekessége ennek a játéknak számomra,hogy ki mennyi ideig tudja "tartani" magát,és mikorra fordul ki magából.Aki domináns tud lenni,az szerencsés,mert a többiek mennek utána,mint a birka....
Tetszett a konklúzió:
"Műsorunk tanulsága az,hogyha valamit kölcsön kértél,azt add vissza,különben a barátnőd hátba fog szúrni." :-DDDD
Veronika butácska, affektálós és közönséges is, nem csoda, ha az anyja szégyenkezik miatta.
Én megértem, ha egy állandó szexuális élethez szokott 20 éves lány /Alekosz után!/ nehezen bír az érzéki vágyaival, hiszen ő néhány hét alatt már kétszer feküdt össze azzal a Chris nevű kubai leszármazottal, de én a helyében ennyi idő után kissé visszafogottabb lennék.
/Ezt a valóságshow-k hazai történetében egyedül a kaposvári pultos lány, Párkányi Éva tette meg, 9 évvel ezelőtt a Big Brotherben, de ő se lehetett valami büszke rá. El is züllött szegény, a két zabi gyerekét mások nevelik és pszichiátriai beteg jelenleg is../
Remélem, az anyjának lesz alkalma személyesen is felhívni erre szabados kislányának a figyelmét.
Ha szoktad nézni a VV szériákat emlékezz vissza mikor engedtek ilyen domináns embert, mint az Attila első körben kiesni.
A válaszom az, hogy soha. Segal volt egyedül az aki a második vagy harmadik párbajon kiesett.
Éva hasonlóan bunkó stílussal a legjobb háromig húzta az elmúlt szériában. Ha Csaba nézte az elmúlt szériát és ezt ezt veszi alapul majd bolond lesz őt kihívni.
Én Veronikával párbajoznék az ő helyében.
Jó reggelt!
Szerintem nem lenne jó húzás. Ha így is gondolja a csatorna, talán Bucinak lesz annyi esze, hogy nemet mondjon.:)