Való Világ 2011 (beszélgetés)
A bezártság egészen más érzelmeket hoz ki az emberekből ezek szerint...Valószínűleg Sehi se állt volna szóba Gergővel a villán kívül,mert hát ugye ahogy anno Annamarinak is elmondta: "Claudio 10-es skálán 10-es,Gergő meg 7-es..." és "Hagyjál már,sittes...tudod,kinek kéne...." .
Én vágynék rá,hogy ezt egyszer vissza játsszák Gergőnek :-))) Bár Seri nyilván kimagyarázná azzal,hogy ez a legelején volt,azóta mennyi minden változott....:-)) Talán fél füllel hallottam tegnap a Fókuszban (?),hogy Gergő huga nem igazán csípi Seherezádét,szóval nem lesz könnyű dolga a lánynak a családdal...már ha egyáltalán kitartanak addig..De szerintem nem.
Jól láttad :-DDDD Hát....igen.:-))
Cristofelt bírtam még kiválasztás előtt: táncolt Veronikával,és csak úgy mellesleg odaszúrta neki,hogy "Ha kiMÉSZ innen,légy boldog." :DDDDDD Fel se merült benne,hogy ő hamarabb kieshet,mint a nője :-DDDDDD És mivel alapból "zsák a foltját",Veronikának le se esett,mit mondott neki a pasija :-DDDD.
Azt hiszem,a 18-i összefoglaló adás végén volt,hogy "a következő összefoglalóban.."
A jelenetre én utólag rájöttem,mikor volt: amikor a lányok borssal beszórták Shadi hálózsákját,másnap reggel beszélgetett kinn Attila,Shadi és Vera az asztalnál,és Vera mondta Shadinak,hogy legközelebb szóljon,hogy vele ne viccelődjenek.Sehi ott sertepertélt a háttérben,tuti,hogy akkor volt.Csak ezt már nem adták be.
Nem tudom jól láttam-e de pont Seherezádé volt aki a kihívás után ölelgette Csabát.
Ezt a magatartást végkép nem értettem. Rádobja a jelet, ezt követően ölelgeti, hogy milyen ügyesen döntött és sok szerencsét kívánt neki, majd semleges marad.
Akkor hogy van ez?
Ha a táblánál tudott dönteni,akkor dönthetett volna most is.
Amúgy valamelyik nap azzal reklámozták az egyik következő összefoglalót,hogy Attila megbőgeti Sehit valamivel,utána meg Sehi zokog a hálóban,hogy pont Attila hoz fel neki ilyesmiket...Csak én maradtam le erről,vagy tényleg nem adták le ezt utána egyik összefoglalóban sem?
Ezt én nem tudhatom :-)))))
De azt gondolhatnák, hogy itt a villában semmi sincs véletlenül. Ez tökéletes lesz az rtl-nek, hogy majd egyszer ellenük fordítsák, teszem azt Eszterrel szemben.
Kinga egyértelmű volt, hogy Csaba mellé állt, mivel ő a jelet is alig akarta rátenni... én ezen nem lepődtem meg..
Viszont Sehi azért maradt semleges, mert előtte Annamari is.. látszott a fején, hogy ez kapóra jött neki...
Szerintem azért, hogy a későbbiek folyamán ezzel egy újabb konfliktusforrást teremtsenek.
Mert semmi más apropóját nem láttam.
Továbbá az is megmutatja mennyire buta a 4 plázacica, hogy valóban egy pletyka délutánt tartottak, ahelyett, hogy ott semleges témákról beszélgettek volna.
A tudatukig nem jutott el, hogy ezt egy kiválasztás, vagy kihívás során megfogják mutatni, hogy ott kiről mik hangzottak el.
Tegnap furcsa volt, néhány ember viselkedése, mikor választani kellett Csaba és Cristofel között.
Gergő és Kinga ,,megajándékozta" Csabát egy jellel, ami ugye azt jeleni, hogy a villán kívül szeretnék látni, most mégis mellé álltak.
Gergőről nem hittem volna, hogy befolyásolható, azt hittem van annyira karakteres, hogy saját feje után megy.
De Attilától is furcsa, volt, hogy Cristofel mellé állt, azok után amilyen kettejük között a viszony. Tőle az lett volna az elvárható, hogy semleges maradjon.
Alekosz és Olivér Csaba esélyeiről:
Olivér szokás szerint képben van Csabát illetően, h mit kellett volna csinálnia és jól tudja mit kell csinálni egy vv-ben, Alekosz meg csak beszél össze-vissza...!
Persze a mondatom első fele sem dicséret. Tisztán látszik h Olinak megvan a hozzáértése, ami lehetővé tette nyomhatta a gusztustalan kampányt Alekoszra...!
Várható volt!
Valami gyengített módban végezhette el szerintem a jogot, ami szintén gyengus volt! Vagy végigpuskázta az egészet! :)
Utána meg talán a fater kifizette a praxist nemtom!