Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2011 (beszélgetés)
Csaba hosszútávon talán mégis jobb választás, mert chrisen röhöghetünk ugyan, de csabától lehet várni komolyabb harcokat, intellektuálisabb párbajokat, küzdelmeket
Csabát azért akarja kint látni Attila és Péter, mert erősnek tartják. Ő az egyetlen bent akit ellenfélnek tekintenek. Ha most visszamegy, változni fognak az erőviszonyok...
Csaba nekem nyuszi volt a kihívásnál, úgyhogy Crisnek most jobban örülnék, de nagyon gyanús, hogy Csaba megy vissza.
Meg vagyok teljesen kavarodva. Pedig valamennyire rá szoktam érezni, hogy ki nyeri, legalábbis ilyenkor már.
énis csabár tippelem, de criszt szeretném
kicsit bizonytalan vagy, vagy mégsem??? :D
Én is percenként változtatom a véleményem, de néha jobban érzem Crist...
Nem, csak meglepően értelmes volt az eleje a monológjának...
kifejezni se nagyon frankón...:)
Most megint Csabát tippelem.
áááá
elegem van :)
dumagépnek nem igen ment...
Egészen jól beszélt a cigó... csak nem tudta befejezni:((
a "meg fogom" természetesen különírva :))))
éva annak szurkol akinek oli nem önálo gondolata nyugi:DDDDDDDDd
"megfogom gondolni a gondolataimat!"...:DDDDD
Anett szerintem csak ne akarja az intelligenciát ahhoz viszonyítva h kinek szurkolt a vv4-ben...!
Cris csak azért is essen ki!!!!!
Kiváltó ok, hogy Éva neki szurkol.
Itt vagyok végig :))
Csabára tippeltem előtte, de most úgy érzem, hogy Cristofel sok szavazatot gyűjthet a dumájával és a műsorával :)
az is lesz, meg Attila kötekedése, és Péter szarkeverése....
Majd összeveszik Gergő és Sehi, ők is hasonló színvonalon vannak mint Cristofelék kacsacsőrrel...
Jó lesz ez :))
Egyébként Cris vezet.
Annyira átlátszó az egész:(((
inkább röhögök rajta mint hogy azt nézzem ami az előző vvben volt sirás rivás mert mindenki haza akart menni meg ki is ment magától:)
OFF
[link]
VV Éva Gigi halálhírét terjeszti!
2011-10-23 18:59:00
Budapest ‒ Gigi halálhírét terjeszti Baukó Éva a volt villatársai szerint. Jerzy lapunknak azt mondta, azzal hívta fel telefonon Éva, hogy a korábbi szerelme öngyilkos lett.
A "szal ami jo az jo:D" mondatot ugye nem gondoltad komolyan? Vagy neked ez a "jó"?!
majd nézzük ahogy sir a diplomás jogászcsaj ezaz:(
További ajánlott fórumok: