Való Világ 2011 (beszélgetés)
ez legyen a legnagyobb bűn amit valaha ügyvéd elkövet és akkor nem lesz gond:D
Ügyvédi iroda nem fog vele így szerződni.
Krisztoferen keresztül ugyan, de inkább saját magának.
nemlesz ebből semmi gondja max kap egykis plusz reklámot:d
Pedig nem a bezártság teszi.
majd holnap mutatják de ma már nem voltak joban:d
Verától nem köszönt el??Jól láttam?
Eszter ezt az egész szart Chrisnek köszönheti.
szerintem nem tud semmit a kinti dolgokról, amugy meg szerintem nemcsinált semmi olyat ami gáz lenne:D
dehogyis kövér:)
Szerintem helyesebb is mint Dya.Dya feje olyan fura.
Nnnna itt minden szoval egyetertek, hogy nagy fegyver a helyes onkifejezes, megfelelo szohasznalat. Ami igen, alap dolog lenne az embereknel, de abban a zart kozossegben elvetve talalsz ilyet.
Ő már csak úgy jár jól szerintem, ha végigcsinálja, mert amit lehetett azt már elszúrta a beköltözéssel.
biztos Eszter megy vissza....
ati szerintem magánéletben nem fujjolta volna szerintem eszter testét,csak kinga előtt nem merte dicsérni:D
még nem de biztos holnap kiderül ez is
Nem vagyok benne biztos, hogy Eszter jól teszi, amiért harcol a bent maradásáért.
Itt a VV5-ben nyugodtan veszíthetne, hogy kimenve megmaradhasson a pályáján, neki most erre kellene koncentrálnia, bár lehetséges, hogy semmit nem tud, mi zajlik most körülötte-odakint, hiszen elzárják tőlük az összes információt, mint mindenkitől ott a villában.
Nagyon nehéz lesz bent neki, de kemény csajszi. Nagyon drukkolok neki.:))
Egyébként igazad van. :)
Lehet tudni, hogy miért vesztek össze Verával?
beszédértési problémái vannak, és figyelemzavara
szűk szókincse és szótalálási nehézségei
ezek miatt nagyon nehezen tájékozódik a szituációkban és ez feszültté teszi
Egyetértek. Molett oké, de azért nem egy ronda tehén kategória.
Ráadásul szerintem nem lehet rá azt mondani hogy huhh de kövér.
ha eszter megy vissza szerintem könnyűlesz már neki mert a többiek elkezdenek majd vele jopofizni mint ahogy csabit is megszerették akis befolyásolhatok:d
Az Esztibe annyi jó még, ami egyébként mellékesen az Attilában is megvan, meg tán a Petiben is, hogy mindig megtalálja a helyes szavakat, és ki tudja magát fejezni. Ami persze egy alap dolog, de odabent ez nagyon sok embernél nem így van.
Úgy-úgy, nagyon remélem, hogy így lesz.
Bááár, én Chris visszatérésében is biztos voltam. :(
További ajánlott fórumok: