Való Világ 2011 (beszélgetés)
Örülök, hogy vki velem is egyetért ebben a dologban :-)
Abszolút így gondolom én is...
Nekem mondjuk az jutott eszembe példának, hogy a k.rvának sem vágod minden nap a szemébe, hogy k.rva :D :D
En is igy gondolom.
Attol nem akar senki sem jobb ember lenni, mert folyamatosan osztjak a multja miatt.
Ez kb. olyan mintha megbantom a parom, bocsanatot kerek, de utana meg egesz eletemben hallgatnom kellene, hogy mit kovettem el ellene.
Ket het utan csomagolnek szerintem.
Csaba!! egyetértek veled:-DDDD
de komolyan igazad van ebben.
A drogozást egy példának írtam, tudom, hogy ő árulta.
De ha valaki ezt tette, akkor már egész életére le van írva?
Sokszor pont ez az, ami miatt értelmetlennek találják néhányan, hogy jóútra térjenek, mert ezt mindig fel lehet ellene használni olyan helyzetben is, aminek semmi köze a pillanatnyi helyzethez.
Persze ez nem alibi arra, hogy valaki ne változzon, de primitív dolog ezt valakinek az arcába rakni, amikor ez már a múltról szól.
Én is úgy gondolom, hogy nevetséges valakivel szemben ezt felhasználni.
Inkább azt mondom alattomos és szemét dolog.
Ez olyan, mintha neki mindennap azt vágnák a fejéhez, hogy egyedül él a kuytájával, mert képtelen megférni valaki mellett.
Ha valaki drogozott, akkor nem korrekt ezt egész életében a fejéhez vágni. És mindennel kapcsolatban ezt gondolom. Dehát ez már szellemi szinvonal kérdése a szememben.
Ne haragudj, en azzal nem ertek egyet, hogy azert mert bortonben volt, mindenkitol el kell viselnie, hogy lepten-nyomon a fejehez vagja.
Elkovette, kiszabtak a bunteteset, leulte.
Egyebkent Gergo szerintm is sunyi, illetve tud lavirozni. Latszik rajta, hogy egy zart kornyezetben mar megtanulta, hogyan kell tulelni.
Na most meg mit találtam:
Péter titokzatos ex-felesége Viva volt. Tudjátok, a Bajkeverők-ből.
szerintem a szülői háttér miatt...
bár nem tudom, hogy mi van a szüleivel, de az kiderült, hogy nincsenek semmilyen viszonyban..
Attila tényleg érzelmileg egy óvodás szintjén van. De érdekelne, hogy ez nála miért alakult így? Miért él egyedül évek óta? Megbántotta valaki? Tényleg egy óvodás, ha valaki megsérti, vagy ha nem szereti az imádott nő, akkor elkezd csúfolódni, elkezdi eltaszítani magától, tiszta ovi. Ezzel együtt én azért nagyon kedvelem, nekem ő a kedvencem a villában. A tegnapi beszólása Gergőnek szerintem is kicsit erős volt, az már más kérdés, hogy megérdemelte. Ezt nagyon nem értem, hogy ha valaki börtönben volt még ő az, akit sajnálni kell, ha valaki a fejéhez vágja? Nem ártatlanul ült börtönben, tehát viselje a következményeit.
Gergő szerintem iszonyat sunyi fickó. Attilával sokszor úgy csinált mintha jóban lennének, de már háromszor megmutatta, hogy mennyire nem kedveli az Attilát. Egyszer ott volt a kisollós sztori, aztán mikor Attila színlelete, hogy feladja a játékot és most is. Egy agresszív, sunyi embernek tartom.
Pontosan, Shady sem az a bátor gyerek.:)
Engem azért nem zavarna, ha nem azok fogyatkoznának, akik zavarják a hármast, mert ők saját maguk gondoskodnak arról, hogy egyre kevésbé legyenek szimpatikusak a nézők körében és minél tovább benn vannak, minél nagyobb biztonságban érzik magukat, annál nagyobb pofára esés lenne neki, ha az első párbajukon elvéreznének.
Engem elég sok Shady féle megnyílvánulás zavar, úgyhogy egyértelműen Eszternek szurkolnék. Én az előző kihíváskor is azt vártam volna, hogy Shadyt vigye, hiszen elvileg vele nem szeretne tovább együtt élni.
Azt sajnálom, hogy Csaba védett és őt nem tudja vinni, mert az a pasi nekem hatalmas csalódás. (Nem azért, mert nem káromkodik, szexel, hanem mert nem tartom fair és őszinte embernek).
Engem nem zavarna, ha Eszter Shadyt vinné és kinn is hagyná.:)
Persze Péternek örülnék a legjobban (meg Verának, de erre esélyt most nem látok), de szerintem nem meri meglépni. Kellemesen csalódnék, ha nem így lenne.:)
Fogalmam sincs. Még mindig sajnálnám, ha Shadyt hívná, de lehet, hogy már régen elhatározta.
Ha Shady hívja, akkor az összes kavarógép mosolyogni fog. Inkább maradna bent Shady a bosszantásukra. Ráér még kiesni. Mehetne már a gyökérbrigádból valaki kifelé.
Pontosan így gondolom én is. Ha már egyikük sem vet véget ennek az idióta adok-kapoknak, akkor csak csinálják. Az előbb azért keltem Kinga védelmére, mert mindkettejüket egyformán hibásnak és felelősnek érzem a kialakult helyzetért.
Szerinted kit hív ki ma Eszter? Én továbbra is úgy gondolom, hogy Shadyt.