Való Világ 2011 (beszélgetés)
De őt a kismamink, Per80 védi. :))
Számomra a kudarckezelés módja nagyon beszédes...
akko jó:D
fujj iskolahét még a végin kikupálják őket azt nem lesz min röhögni:D
Szavazzuk meg Verát vagy Kingát naposnak. Akkor majd tuti erősködnek, és kiküldik őket a villalakók párbajozni. Aztán jól kinn is maradnak! :))
Nem tudom, én így nem beszélnék ország-világ előtt, saját magát minősítette... még akkor is, ha igaz... veszíteni tudni kell..
Volt sok igazság
abban amit mondott, bár szebben is megfogalmazhatta volna.
Á, csak konspirálnak és ideológiákat gyártanak a kiesés miatt. Pedig én Shadit vártsm vissza, de az ilyen stílust nem csípem.
na, a fókuszban megmutatta magát Shadi anyukája... legalább tudni, hogy kitől tanulta csodálatos természetét :-)
Igaz ez is benne van a pakliban.
Az lehet. Aztán ki tudja, ki kit ismer a civil életben. A zöldséges néni is jóban lehet akár Ördög Nórival is...
Lehet, h nem is néznénk...
De akkor legalább tudnánk, hogy nem azért kerültek be a játékosok a játékba, mert valakinek az ismerősei.
Az is idegesítő lenne, higgyétek el.
Vagy inkább elviselnünk:-))))
Hiába most ez a divat:-))))
Ezt kell szeretnünk-((
Jajjjj te csaj, de jót nevettem:-)))))
Én is szívesebben nézném, ha hétköznapi emberek lennének a szereplők.
Akkor talán azt is elhinném, hogy tényleg
mindenféle manipuláció nélkül zajlik a játék és a szavazás.
mos mé wazze há nem igaz hogy a b k életbe gonduhatod igye, na mink mán szeressük ha köcsgöznek dikk mán :D
a trágár szavaktól illetve egymás ócsárolásától a falnak megyek...nálam alkeszéva vágta ki a biztit, mikor Jerzyt leköpte....
volt anno a farm. az egy jó valóságshow volt:)
ilyenek voltak benne, mint amiket írtál. ilyenek itt nincsenek... még a BB1-ben voltak normális,hétköznapi emberek
nekem is átsuhant már egyszer ilyesmi az agyamon, de elhessegettem.
Annyi meló lenne ebben a pasiban, mire egy nő érző embert faragna belőle, hogy addira vége is lenne a világnak.
Csak te látod így,szerintem.
[link]
Kiátkozták a mohamedánok VV Shadit
2011. november 20., vasárnap 11:25
A Villa különös, arab származású lakóját az ág is húzza. Nem elég, hogy ma este meg kell mérkőznie az egyszer már fölényesen nyertes VV Eszterrel, de meg is átkozták, ki is tagadták.
No én is lépek!
Legyetek jók:-))))
Összezárva minden más,de még mindig azt vallom, hogy szívesen néznék egy olyan villát, ami valóban az ucccca emberéről szól...
Pl.nővért a 18.ker-i sztk-ból, a sarki zöldségest, Ica nénit a negyedikről...ilyen 7köznapi embereket..
Nem pedig az rtl régi szövetségeseit..
még sose volt olyan vv hogy bármelyik villalakót nyirnák is ki, röhögnék:d
de bezárnálak mellé, hogy boldogulnál vele...:) bár neked drukkolnék :)
További ajánlott fórumok: