Való Világ 2011 (beszélgetés)
Mondjuk az is az... nem is gondoltam, hogy valaha volt közük bárminemű oktatáshoz... :))
Mi a megdöbbentő, hogy voltak ovisok?
Vera kimondta, hogy Veronikát akarja vinni, úgy javította ki Kinga, hogy nehogy büntit kapjon. És mindezt jó nagy arccal. A végére viszont elgondolkodott és megijedt. Egyébként nem tenném rá a fejem, hogy Annamáriától majd megszabadít minket, remélem, fordítva lesz.
Nekem is gáz. Rossz nézni, amit művel. Egy ideig érdekes ez, de nem lehet hosszútávon nézni, mert rossz érzéseket kelt az emberben.
Nekem ő sem játéktaktikailag, sem sehogy nem érdekesebb karakter. Sőt, már nagyon unalmas az a műsör, amit állandóan nyomat.
Remélem nem lesz igazad és megy haza tovább kulcsokat osztogatni...
Én úgy tudtam már a VV előtt is külön élt az apuci tőlük.
Azthiszem ezt lehetett látni hogy most valószínűleg enged a népakaratnak a rtl, mert ha nem így lenne akkor Cristofel ment volna vissza, hiszen Csaba egy nagy nulla(legalábbis semmi érdekeset nem csinál), Dya ment volna vissza és Shadi nem pedig Eszter(bár az tény hogy visszatérése mindkét esetben eléggé érdekesre meglepőre és mulatságosra sikerült, De azóta el van mint hal a vízben). Úgyhogy ha most is az emberek akarata érvényesül, Vera repül mint a madár a villából(remélem is).
[link]
A VV miatt esett szét Béciék családja
Leányfalu - Szétesett VV Béci (26) és Gigi (21) családja! A szüleik szétválnak, méghozzá a VV miatt.
Pedig ebben az esetben örülnék neki ha az lenne.
Ez egy szórakoztató műsor, nem a Humanista Klub.
Remélem veronika,kinga addig bent marad,mikor a csúszómászós,arcon csótányokkal teli,kint dikózós hét lesz..:)
Ezt te se gondolhatod komolyan. Vera ezt magasról le...ja. Egyszerűen nem jutott jobb eszébe, mint Annamarit jelölni.
Igen valami hasonlóra gondoltam én is.
Majd most meglátjuk mit helyez az rtl klub előnybe. Maradjon továbbra is a műsor, vagy esélyt adnak egy olyan embernek az esetleges győzelemre akinél jó helyre kerülne a pénz.
Vera játéktaktikailag érdekesebb karakter, szerintem visszamegy, mint Éva annak idején. Sajnálom Annamáriát.
Az is belejátszhatott Vera döntésébe, hogy Annamária többször is hazakívánkozott.
50-50%
én verát küldeném vissza, jobb műsort csinál mint a halál. Nem tom mit szívott mielőtt bement, de még mindig bágyadt tőle.
amúgy tökmindegy.
egyre laposabb az egész :(((
Ha a nézőkön múlna ez nem lenne kérdés szerintem.
Az az ámokfutás amit Vera rendezett a villában napról-napra, és nem csak Veronikával, hanem mindenkivel szerintem kevés jóérzésű embernek tetszhetett.
Azonban mivel én továbbra sem hiszek a szavazás tisztaságában azt gondolom szorosabb lesz a vége mint lennie szabadna.
És az változtat azon, hogy milyen motivációtól vezérelve döntött így Vera a kihívással kapcsolatban?
Neked nem rokonod Vera véletlenül? ;)
Per, Te nem olvasod ezt a fórumot? Zsuzsa tegnap este írta le ide, hogy az online adásban látta, hogy Kingának és Fecónak bevallotta Vera (igen, ő saját maga), hogy nem MERTE Veronikát vinni párbajozni. Remélem a mai öf.-ben leadják ezt a jelenetet, hogy Neked is végre tisztává váljon a kép.:)
Ahhoz, amit leírtál, csak annyit fűznék, hogy Veronikánál ő sokkal többet tesz azért, hogy lealázza és lejárassa magát. Az a nagy szerencséje, hogy valószínűleg már csak pár (még 2,5) napig fogja ezt tenni.:)
így van !!!! a nyugiban mondta ki, és le sem esett neki
Én annak örülnék a legjobban. Ahol Csabának drukkolnék, de annak örülnék, ha Annamária nyerne. :-)))
Mire gondolsz? Egy Annamari-Csaba döntőre, amit végigalszanak a nézők?
Beszart Veronikától, és ez nekem nem tetszik!!! Méghogy meg sem fordult a fejében hogy Veronikát vigye!!! Azt a qrva!!! Hát ki is mondta! Mit csinál ez a nő???????????
További ajánlott fórumok: