Való Világ 2011 (beszélgetés)
Szerintem is el vannak kényeztetve a lányok,
de én meg Vera stílusától hányok:)
Na, így korán reggel már rímeket is gyártok:)
szóval: rendben van hogy szól nekik, de hogyan?! Ha valaki "így" kérne meg téged, hogy tegyél már rendet, te megtennéd?
Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy Verát mindennek lehet nevezni, csak "elesettnek" nem:)
Tudatosan csinálja sokszor a cirkuszt, és ezt többször el is mondta a riport szobában. Azzal hogy szándékosan vitákat kreál érdekesebbnek akarja magát mutatni a nézők felé, mint amilyen valójában...
Szerintem első körben neki is maga körül kell(ene) rendet tenni (agyában, saját cuccai közt), és csak ez után "sepregetni más háza táján", nemde?!
Én is ezt gondolom!
Gergő nem lát át rajtuk? - csodálom!
Eleinte Eszter nagyon szimpi volt, de már nem az. Nagyon behódolt Attiláéknak, pedig mit műveltek vele!
"Szegény Fecó meg olyan naiv, hogy az elesettek védelmére kel"
Érdekes mondat. Te nem segítenél az elesetteken? Talán még bele is rúgnál még egyet?:)
Vera:
-Veronika, megkérnéd Petit, hogy fürödjön meg, mielőtt bejön a nyugiszobába aludni? :DDDDDDDDDDDDD
Én nem gondolnám, hogy Vera egy ma született bárány...
Sőt, egyenesen hányingerem volt, amikor Fecónak elsírta magát a nyugi szobában: hogy Őt bántja mindenki!!
Azt hittem nem jól hallok: hát nem szólt másról a mai öf. csak hogy Vera mindenkinek beszólt, és rendszerint ő kezdte!!! Ezt csak a vak, bocs elvakult nem látja:(
Nekem nincs vele bajom...ő csak másmilyen mint a többi..nem lenne kötekedő,de védi magát mert nekiestek..
a felé irányuló rosszindulatok meg valahol peti és attila egyre kuszább taktikázásának köszönhető..
a birka effekt mutatkozik meg odabent..amit ez a két maki diktál,úgy táncolnak a többiek..
ami meglepő és mulatságos..-Gergő képes magára rakatni a jelet,csakhogy kivigye verát..?-
eszébe nem jutna..de petiék bekombinálták őt is..
??
miért mennek bele..?
..az lenne a legjobb,ha úgy alakulna,hogy petit vagy attilát vinné ki vera,és kint is hagyná őket..márcsak azért is..
ha valóban a nézők szavaznak,akkor nem lehetetlen,hogy így legyen..
most is(online szavazás..)hát egyértelmű,hogy verát küldik aludni peti mellé..-nnamárcsakazértis-alapon..:)
Nem szeretem Vera tudálékos,kötekedő stílusát!
Én inkább Esztinek szurkolok.
Én is szeretem, de a zöldet, ami jó erős.
Tegnap ettem. :)
Pont ma néztem meg az interaktivitásomba, hogy miket írtam az elején:))
Te már akkor is kérdezgettél tőlem 1-2 dolgot:)
Érdekes, de nem dereng semmi.
Bár ott állandóan ment a cigányozás, abba meg én sosem mentem bele.
Áááá nagy harcok voltak a 2010 es VV fórumon a Béla klikk és Alek csapat között:)))
Sosem ültem csöndben itt úgy mint mostanság.