Való Világ 2010 (beszélgetés)
Érdekes ez az egész. A rajongók megnyílvánulása alapján Évának simán nyerni kellett volna ezt a párbajt, nem csak 2 %-al.
Viszont, ha Gigi vezetett a párbaj vége előtt 10%-al normál körülmények között azt nem lehetett volna behozni kb 15 perc alatt.
A többi párbajon érdekes módon, másfél óra alatt nem változott többet az állás 2-3 %-nál, itt pedig 15 perc alatt fordult a kocka ellentétes irányba.
Nem szólnék egy szót sem, ha Éva megnyeri a párbajt, 60%-40% arányban, legfeljebb annyit, hogy nagyon sok a hiszékeny ember, akit a szennylapok befolyása alatt állnak, és elhiszenk minden hülyeséget, amit Ggiről írnak.
Belekukkantottam ....szerintem lényegtelen hogyan,miért,akkor is Éva nyert.
Spec. örültem neki,mert ugyan Gigire egy rossz szót nem lehet mondani a villabeli "énjére",de pont ezért érdemelte meg a kiesést.
Mert ott benn egy "látszat Gigi" volt.
És az is mindegy ,hogy ezt ki is magyarázta már többször ,hogy miért fogja vissza magát.
Szerintem meg mindkettő nagyon gusztustalanul viselkedett,szívem szerint egyiket se engedtem volna vissza,kit ezért,kit meg azért.
Szandikában óriásit csalódtam..Mikor megmutatták,hogy a régebbi villalakók kinek szurkolnak,Szandika felhozta a "nagy négyest"...Pfff...Hát pont ő volt az,aki elsőként pattant meg belőle,az utolsó két hétben is mit össze oltogatta már Évát,búcsúzni is úgy búcsúztak el,hogy majd meglátják,nem éppen a legjobb barátnőként...Most meg mint egy bolond,ott ugrál,hogy Éva,Éva....:-S
Nekem meggyőződésem,hogy azért fordult az eredmény,mert megmutatták a fotókat,és hogy akik szavaztak,azok nem Éva mellett szavaztak,hanem "a Ráczok" ellen.Nem szeretem se Gigit,se Évát,de nekem érezhetően arra élezték ki ezt az egész párbajt (a szerkesztők is,Balázs is a vicces kis beszólásaival),hogy Gigi miből él idekinn.Én hozzá tettem volna azt is,hogy Éva -bár filmben nem szerepelt- ugyanúgy ott virított az Erotika Kiállításon egykor...
Szánalmas volt mindkettő.
Jó reggelt!
Éva vajon közölte mennyivel nyert? :)
Azt láttam, hogy mondta, hogy az elején Gigi 10 % vezetett...
itt MINDENKI csak találgat.
van, aki ezt bevallja (hiszen ez az igazság), és van, aki úgy tesz, mintha mindent TUDna, és nála lenne a bölcsek köve.
nekem az előbbi szimpatikusabb. :)
Picit abba is bele kell gondolni, hogy ekkora volumenű műsornál nincs értelme így átverni az embereket, hogy nem számítanak a szavazatok, mert az tuti kiderülne és ahhoz túl nagy a rizikó.
Irányítják a szavazást, ez most már egyértelmű, de számolják is.
Na azért ez kölcsönös volt.
Évától szokásos, Gigitől hülyeség. :)
Még egy dolog. Ha előre tuti lenne, hogy ki fog nyerni, akkor nem lennének a műsorvezetők sem elfogultak, hiszen felesleges lenne kampányolniuk.
Nem csűrés.
Ez van.
Aki megnézi újra a párbajt, Lilu arcán minden lejön.
:O)
Ha jól figyeltél,inkább Gigi pocskondiázta Évát!
Undorító nő volt,jó hogy bent nem látni már!
Azért voltak akik így gondolták ahogy én is.
Nem kell bele többet képzelni,csűrni,csavarni.Valóban manipulált az RTL de nem azzal,h Éva vegye át a vezetést hanem egy szép kis "koreográfiát" találtak ki az sms bevételre.
Ha visszanézed a párbajt, akkor láthatod Lilu arcán, hogy egész végig tök feszült volt, mert tudta, hogy Gigi vezet. Aztán figyeld meg a hatalmas megkönnyebbülést Lilu arcán a végén, amikor bemondták a fülesükbe, hogy Éva megfordította az állást.
Egyértelmű, hogy számítanak a szavazatok.
Csak irányítják.
sziasztok :)
nekem is eszembe jutott, hogy esetleg végig Éva vezetett. bár már annyi összeesküvés-elmélet van a fejemben, hogy nem is tudom, melyiknek higgyek :)
És ugyebár ha nem lenne értelme a szavazatoknak, akkor nem írták volna, hogy technikai okok miatt nem tudja fogadni a rendszer. Akkor egyszerűen csak megköszönik, mert úgysem számít semmit.
Manipulatív, de számít a szavazat.