Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
És ez hogy tetszik, amit most itt mondogatnak. A tuskó az igaz a paripa csak cinikus.
üvöltözés...Gigi, Szandika, Leo, meg unatkozó pórnép :)
Igy van. Na Éva rajongót még sosemmhallottam Gigit dicsérni , pedig ezekről valóban példát vehetne.
miért szánnék valakit a származása miatt?! ennyire ostoba nem vagyok.
amúgy komolyan mondtam: fejezzétek be az alja, rasszista megnyilvánulásokat, mert lassan _én_ szégyellem magam, h MAGYAR vagyok.
szánj:)vagy inkább ráczékat;)
annyira szépen kérek mindig minden cigányozót, h fejezze be, de sosincs foganatja...Hoxának szóljak, v mi?! szánalom.
csak ne forgatná folyton a szemét :)
ez a Leonidasz mit keres még itt?! katasztrófa ez az ember.
sztem Gigi tök értelmes. választékosan beszél és nem veszíti el a nyugalmát.
Ezek a Ráczék, hogy nm tudnak szépen beszélni, annyira gusztustalan:P
Ezt írtam én is,h amikor sorban ülnek a kanapén és kérdezik őket nem szokott negatívat mondani a másikra csak elbambul és mosolyog:(((
Nem a sunyi a legjobb jelző rá de azért sok mindenben igaza volt montynak.Tudod én szeretem de amiket írtam már nekem sem tetszik benne de akkor is ő áll hozzám a legközelebb,hajrá Laci!
Milyen szabályra gondolsz?
A verseny állásának felfedése MINDIG jelen volt a VV-k történetében, a játék vége felé, amikor szoros volt az állás.Így csalnak ki több- és több pénzt az sms-ezők zsebéből.Nem új szabály!Ha nem erre gondoltál, akkor bocs.
Jézusom ez a nő jobban kiabál mint tegnap a lányok a párbajon:)
Miért lehet verseny közben szabályokat változtatni? Fő a nézettség, hát egy nézőt elvesztettek, az biztos!
érdekes 1 hete sincs h kiakadtál a paripa jelzőn...a tuskó sokkalta jobb
szálka...gerenda...
:D
Különösen én sem kedvelem,de a szemét jelzőt azért senkire sem aggatnám:-)
Gigike hogy vágja a (ló)pofákat :)))))
Terry megmondja a tutit.:))
az a sunyiság mikor gondolsz valakiről valamit,és azt nem az illető szemébe mondod,hanem egy harmadik,negyedik embernek.
érdekes mikor kérdezik lacit akkor neki soha nincs különösebb problémája évával,vagy alekkal...
Kati néni se látta Gigi filmjeit :)
További ajánlott fórumok: