Való Világ 2010 (beszélgetés)
Az régen volt. Hetek óta nem piszkálom Gigit.
Szia!
Akkor meg jön Plastic és Deven :O))
Na megyek, majd Anikózok én is veletek később :O)
na, visszakerestem, szó szerint mit mondott a velveten :
" ....
-Az Erotika Kiállításra az egyik ügynökség hívott, hogy hostessnek kellene menni. Azt mondták, ők adják majd a ruhát, és az ajtóban kellene állni, szórólapokat osztogatni, vállalnám-e.
...
-Úgy tudni, 17 évesen dolgoztál az Erotika Kiállításon, és ezért a szüleidet is felelősségre vonhatják...
-Én úgy emlékszem, hogy az érettségi környékén volt ez, és szerintem már elmúltam 18, de meg kell otthon néznem. Semmiképp nem voltam 16, az biztos."
na. Doki, ha az érettségi évében volt , akkor 17 éves volt még. ha nem, akkor főiskolás. erre azért emlékezhet az ember, nem ?
(a 2007-es Erotika Kiállítás 2007 szeptemberében volt. )
Hú mostmáraztán mostmáraztán. Akkor már értek mindent.
Na mennem kell, majd leszek, sziasztok :O))
Mi lenne,ha befejeznénk az Éva Rácz csatározást.és nagy egyetértésben kidumálnánk Anikót. :))))
Én őt nemkedvelem a legjobban. Na??????
Te is elfogult vagy. Bagoly veréb.
Érdekes a Gigi Béci pártiak még sosem neveztek elfogultnak. Vajon mi ennek az oka?
Ha az elfogultságnak számít, hogy Gigi itt sokan közületek lényegesen mélyebbre rántottátok már számtalanszor, emiatt nem tudok azonnal azonosulni a degradálásával, akkor elfogult vagyok. Hogy Évát itt sokan sokkal szebbnek látjátok, akkor is én vagyok az elfogult :O)
Hát persze. Ez az egy megoldás van :O))
Áh, én sosem vitatkozom. .))))))
Ja, vicc volt :)
Dokival még ott is vitatkoznánk.
valamiért úgy fejezem ki doki iránti szeretetemet, hogy minden nap vitatkozok vele.