Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nem baj, ha ő nem annyira vérmes, hogy neki essen bár kinek. De tényleg nagyon lázított, ha nem volt jelen a hölgy.
De még ezzel sem lenne aj. A megoldás az lett volna, ha leülnek ketten, és megbeszélik.
Az vitt volna eredményre. Csak tényleg mindjárt háborúzni akar.
Tele van a net azzal, hogy állítólag mindenkinek utána nézett, mielőtt beköltözött volna. De annyira vad dolgokat állítanak, hogy csak kapkodom a fejem a hülyeségektől.
Én ugyan így látom. Nekem Lacival nincs különösebb bajom, de sajnos tény, hogy elsunnyogta a véleményét.
Látni lehetett Éva arcát az egyik ilyen kis filmnél. Kiakadt. Nem kicsit.
Tudom, én is tapasztalom, ha látom szólok is.
De nála eljutottam oda, ha látom, hogy jelen van, hanyagolom a beszélgetést. :(
Ne is mondd, én vele futottam össze itt először... Kaptam az arcomra magamra olyan jelzőket, hogy csak na. Nem szeretem a személyeskedést - mármint ezt a típusút.
Most nézem, hogy ma reggel volt, amiről írtam. Vicces, hogy Laci nem sunyi, meg milyen durva, hogy Éva ezt mondta ott bla-bla. Az eszükbe se jutott, hogy Évának milyen lehetett, amikor azt hitte, ohgy Lacival jóban van, aztán levetítették neki, hogy miket beszél róla Laci a háta mögött. Szerintem ott Évának igaza volt, tök nagy pofon lehetett neki.
Amiras, te nem nevetnél rajta.
Egyébként azon nevettem, hogy a Laci az Éva sunyizása miatt lett rosszul. Elkezdtem olvasni a reggeli hsz.kat, és ott botlottam bele.
Laci nem egy apáca virágfüzéres lélekkel.:))))
"Laciról mondta el Gigi az Új Ásznak: "A több hónapos villalétem során többször kiderült számunkra, hogy Laci szinte mindent tud rólunk. Ahogy teltek a hetek, egyre gyanúsabb lett nekünk a viselkedése, amikor is már nem átallott bevallani nekünk, hogy a műsorba kerülése előtt utánanézett mindenkinek."
aztán h ennek mennyi az igazság tartalma...azt azért nem gondolom h gigi terjesztené a dolgokat...meg ugye csak arról lehet akiről van is mit...