Való Világ 2010 (beszélgetés)
Annak örülök, hogy egy olyan Showman nyerte a játékot, aki 6 hónapon keresztül szórakoztatott.
Megérdemelt rajt-cél győzelem!
nem értem minek is örültök.....jah,hogy egy full alkoholista nyert egy csomo lovét és?????????..
ennyi erővel örüljetek annak is hogy a szomszéd Joskának kijött a 3 bár tegnap nyerőgépen....
pl,zsófi..hmm..nna meg szandika..
gigi is érdekes,ha Jerzy nyert volna,ott ült volna végig az ölében..
béci és a nagy tatktikája..STB..
zsuzsi vajon hol volt?
Szerintem meg tudják különböztetni, csaképpen ha az egész ország nézi, akkor mondogathatjuk, hogy csak egy játék, lesznek más más lényegei is.
Nem egy csapd le csacsi ment fél éven keresztül.
:)
értem , hogy nem esett szó róla, csak mondtam, hogy ha választanom kellett volna, én azt mondanám zsófi és gina voltak hozzá legközelebb
ezek szerint főleg gina.
Engem is meglepett.
Aztán olyat is figyeltem, hogy akik korábban nem igazán szerették Alekoszt, most már őt várták győztesnek és próbáltak a közelében lenni.
Igen, érdekes figyelni az embereket :)))
Amíg ilyen negatív emberrel lesz tele,akik egy vacak játékot nem tudnak megkülönböztetni a való élettől ,amíg csak fújjogni tudnak ,meg hüppögni,mert épp olyan karakter nyer ami tőlük távol áll,és ezért irtó hisztisek,addig ne csodálkozz:))
..azért adok egy zsepcsit!:DDDDD
Én elmentettem,nekem megvan és tudom nézni.
Segítsek?:))
Zsófiról szó sem esett.. Gináról lemaradtam..
Végülis nekem mindegy, csak ez úgy meglepett..
Éva mondott olyat,hogy kapott valami eligazítást, amitől vegyes érzelmekkel van a többiek iránt..és majd legközelebb elmondja..kíváncsi leszek..
Még az a szerencse, hogy azt nem kell hallgatnom, hogy Éva miért nyerő. Ezért örülök, hogy kiesett, mert akkor most az lenne nekem megmagyarázva, hogy hát ez az őszinteség és lámlám mennyire jó is ez :)
Na pont emiatt nem mindegy, hogy ki nyer, mert utána igazolva érzik az emberek, hogy ez a frankó.
Alek nem zavar, de pont emiatt utáltam, amikor pl. Évát visszanyomták, mert ebből jöttek a magyarázatok, hogy mekkora spíler :)
Lépj vissza a Startra! :):)
Szia! :)
Megy az 1-es kam. Festenek, takarítanak.
Festékes ikonra kattanj! :)
Sziasztok, néztétek a belevalót?
érdekes dolgok voltak számomra...ki kinek fontos kérdésre Anikó pl azt a választ adta,hogy Gina ??? eddgi Zsófi és Szandika volt a legjobb barátnője, most Ginát mondta, és végig Gigivel sutyorogtak...
A másik,hogy én pl. egyszer nem hallottam,hogy Éva jósolt volna a villában...de ő ezt mondta...állítólag odabent megjósolta az Alekosz feleséget keres műsort. ??? Persze Győziék nem szóltak egy szót sem..
Azért légy üdvözölve?
Még egy rajongó?
Gondolom te valami újdonság lehetsz. :):):)
ááá egy ujabb rajongo(
azért légy üdvözölve)
Van élő!!!
:)
ohh de egyre gondoltunk)))
széna vagy szalma?(széna)