Való Világ 2010 (beszélgetés)
Te ugyanezt teszed. Nézd meg. Hol látsz különbséget? Ott, hogy én nem kezdem azt mondani, hogy te ezt meg azt teszed. Indul a személyeskedés, mert kifogytál az érvekből.
Ez felesleges.
Kijelentem, hogy vannak ilyen összefüggések. Te meg kijelented, hogy nincs. Hol a különbség?
Nem ítéltem, elmondtam egy összefüggést, ami működik. De akik lacit szeretik, érdekes módon nem ágálnak.
Én nem szeretek olyan embert, akit utálnék, ha azonosítanának velem.
Puff.
Helló!
Amiras ugye nem feleded amit írtam?Mert úgy tűnik.
miért akarod Te másokra ráerőltetni azt,ahogy Te vélekedsz dolgokról?:)
Én nem így gondolom,sőt hülyeségnek tartom...ezt egy vki kitalálta,aztán páran ezt szajkózzák,de baromság...ez az én véleményem,de nem próbálom rád erőltetni,Te viszont tényként jelentesz ki feltételezéseket
Soha nem írtam ilyet rólad, ezért indokolatlan lenne ha anyáznál. :):)
Isten hozott! Ez az én terepem. :)
Egy db kakás jelzőt bárki odaírhat. Még egy 6 éves is. Használd a fejed. Nem csak arra való hogy legyen hol hordani a füledet, meg az orrodat.
Nekem Laci volt a kedvencem. Gigit a túlzások miatt védtem, jogosan.
Ne ferdíts! :))))
Pontosan erről beszélek. Éppen ezt tagadtátok az előbb.
Tehát embert barátjáról és mivel ugyanazok a figurák szimpik ezeknek az embereknek, hát akkor matematikailag ezek szerint mégiscsak van összefüggés :)
Szerintem
is :)
Visszajöttem :) Ez azért lehet, mert mi nem vagyunk elvakultak, látjuk a hibáikat is. És nekünk nem ugyanazok a hibáink.
De neked eddig Gigi volt a kedvenced :) Nekem meg több van, Laci az egyik. Mégse szeretnék rá hasonlítani. :DD
A hozzászólásaid alapján nem kellett csalódnom a fényképedben.
Az egyik egyenesen arányos a másikkal :-))
az h tetszik neki és jónak tartja az nem egyenlő...
pl. nálam van egy kategória:annyira szar h már jó :)
szóval amíg nem tudod h ki mit lát a másikban addig ne ítélj...meg egyébként sem
én érzem a különbséget...
Doki, picit nyugodj le!
Most nagyon nem szépen nyomod. És tuti tisztában vagy vele, hogy nem a valóságot írod, csak élvezed, hogy vitatkozhatsz..)))
Igazam van ugye?
Szerintem nem kézzel pötyögsz.
Nemrég írtál a pitonodról. :)
Nem ugyammá.
Van összefüggés, de mondom, engem nem zavar. Fura, hogy Éva funokat igen.
Azért ez is jelent valamit. :)
Ebben az esetben roppant tehetséges vagyok, mert képes vagyok pusztán a gondolatom útján a klaviatúrán lévő betűket irányítani.
Csináld utánam! Majd ha eljutsz te is erre a szintre, akkor folytathatjuk a vitát.