Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Örülök,h így gondolod,jól gondolod:))
ha nutellát vagy egyéb finomságot adsz mellé akkor már ott is vagyok :)
ez nem pingpong:)
ha visszaolvasol,Te jöttél azzal,hogy én személyeskedek,nem pedig én,ahogy az előbb írtad:)
pék vagy , tudtam:d itt sütögeted a pogácsákat:D
Nem ez a gond. Nem vagyok már ovis.
Nem is ezt kérdeztem. De ha jól voltak a dolgok szerinted lereagálva, akkor érdekes a szitu.:)
jó de csak szájjal hámozhatod:P
Hozzám beállhatsz, de tudom, hogy nem akarsz :O)))
Pedig nyitva az ajtó. Pedig ingyen kenyeret is osztogatok :)
na szép:D jó hogy nem hülézel le:D
még jó h mindig van nálam banán :D
Én pont ugyanezt látom nálatok. Akkor most?
ne, onnan kirugatnám magam:D
Hát nem álnál velem szóba, ha olyan embert kedvelnék, akit te nem? :)
Azt hiszem, hogy áprilisban 14-én lesz.
:)
ááááááá, megy a kingkong? hol?:O
:D::D:D:D:
Azzal a különbséggel, hogyha valaki a te oldaladon áll, akkor nem lehet vele gond... Akkor mindegy a stílus is. Ha a másikon áll, akkor ugyanez probléma.
Miért? Embert barátjáról? :))))
itt már én is csak sodródok..
azt sem tudom,hanyadikán van elseje..
Megy a pingpong. Ennyi. Ugyanaz mint a két oldalon.
Ezt kell észrevenni. .)
Nem hinném. Gondolom, annyira nem uralja az elmédet, hogy ez alapján válassz olyat, akinek drukkolsz :DD
:)az oldalvonalon néha jimmy jumpozunk,és berohanunk...ne nyissunk egy fórumot magunknak?:D
:DDD Nincsenek oldalak. Nálam. Vannak a normális emberek és vannak a bunkók. Utóbbiak szerencsére jóval kevesebben. :))
Lényegtelen, hogy a véleményük egyezik-e az enyémmel, amíg tudnak értelmes emberek módjára viselkedni, kommunikálni.
További ajánlott fórumok: