Való Világ 2010 (beszélgetés)
Frankul nem, de franciául igen.:)
Én ebben nem hiszek... ez is pech...
Én Lacinak szurkoltam most már nincs kinek,majd minden párbajnál választok a kettőből.
Soha ne mond hogy soha :p
Nekem így se rémlik..lehet nem is néztem a kettes szériát...
A szülőkről beszéltem. A gyerekek pedig a példájukon tanulnak. Nagyon sok ilyen van.
Én is szabadjára voltam engedve, soha semmibe nem szóltak bele, mégsem kallódtam el. Ezt a példát láttam. De aki otthon azt látja, hogy a TV az úr, vagy ne adj' isten, nem lát semmit, mert a szülőnek az, hogy mindent megad kizárólag az anyagi dolgokat jelenti, az veszélyben van ilyen téren.
Emmegmi? Nem értelmes, honnan másoltad be?;)
Akkor peched van mert én megtaláltam már az igazit. :-) És nem ma...
És ha megkérdezhetem, ki kinek szurkol?
Csak most találtam a fórumra, nem volt időm visszaolvasni...
Igen ez a veszély is fenyegetni fogja biztosan. Jó pénzéárt majd én megvédem, és adok neki néhány tanácsot :-)))
Nekem is utána kellett néznem. Így már rémlik. :))
Büszke vagyok rád, most már tudom, hogy te vagy az igazi számomra :)
Attól féltem, ha sok pénzhez jut, hirtelen mindenki szeretni fogja és szerintem ő nem ismeri fel, hogy ki őszinte és ki nem. Túl jóindulatú.
Köszönöm, utólag is jóóóó lesz!:)
Szerintetek ki lesz vasárnap a kiválasztott?
Jerzy egy végtelenül jószándékú fickó szerintem, viszont ő nem hiszem, hogy a médiában egy pillanatra is fenn tudná tartani magát.
Sajnos nem tudja magát elég jól kifejezni, és ezért sokan nagyon butának tartják.
Ja, most látom, hogy ezt már egy páran leírták előttem. Kis fáziskésésben vagyok.
Szerintem azért a gyerekek nem ilyenek, nekik is van véleményük, van alapjuk otthonról...
Mindig csak azt tudom felhozni, hogy én sem voltam eltiltva a tvtől pedig anno is volt VV, volt drogos a baráti körben...stb.
Nem cigizem, nem iszom, nem drogozom, és sosem éltem tartós éjszakai életet....pedig mindre volt lehetőségem...
Ahogy elnéztem a nővérét, hát tőle félteném elsősorban.
Jerzyt nem kell félteni, a Kolosi patronálja :)
Én meg egy olyan petíciót indítanék, amiben arra szólítanám fel a szülőket, hogy ilyet ne engedjenek a gyerekeiknek nézni. Tudom, túl utópisztikus azt képzelni, hogy egy 10-11-12-13-14 éves gyereknek meg lehet tiltani, hogy megnézze, de a probléma gyökere mégis csak ez.
A BB második szériájának a győtese Zsófi tetszett, aki miután megnyerte a játékot fogta a pénzt és elillant vele. Azóta sem láttam egyszer sem szerepelni a tv-ben.
További ajánlott fórumok: