Való Világ 2010 (beszélgetés)
A sok tizenéves csajoknál elképzelhető.
Jaj Béci,Béci autogrammot lééccciii...
Eltudom képzelni:)
Az Rtl Klub illetékesei-a Gigi-Éva párbajt követően, annak manipulált szavazási eredménye keltette észrevételek és kritikák nyomán- gyakorlatilag elismerték, hogy azért avatkoztak be a játék, pontosabban a szavazás folyamatába, mert nekik azokra kell figyelmet fordítaniuk, akik a nézők számára a legérdekesebbek.
Ezt a nyilatkozatukat remélem, ti is olvastátok, nemcsak én.
/Az más kérdés, hogy ezen cselekedetüket én morálisan mélyen elítélem, inkorrekt lépés volt, és tovább erősítette a nézők nem csekély hányadának meggyőződését, hogy mindenben a csatorna diktál, ők hozzák a főbb döntéseket a paraván mögött a VV4 kimenetelére vonatkozóan, a nézők pedig ugathatják a holdat./
Egyébként Lacinál szerintem is rátett egy jó nagy lapáttal az, hogy egy megmérettetésen lehet, hogy alul is maradna és ez nem valószínű, hogy jó érzéssel töltötte el.
De abban biztos vagyok, hogy emiatt nem játszaná meg magát.
Az nem Laci. :O)
Vannak ilyen emberek, de ez pont nem ő :)
Így van. Ez nem is kérdés. 12 professzor valószínűleg nem lennet túl érdekes bent.
Csak azt is vegyük észre, hogy most ezt mondjuk, miközben amikor szavazás van, akkor sokan mégsem azt mondják, hogy azért maradjon bent, mert legalább csinálja a feszültséget, hanem hogy milyen őszinte, meg milyen okos.
Ha csak azt a részt hangsúlyoznánk, hogy mardjon ő, mert legalább a feszültségei miatt vannak történések, sokkal kevesebb lenne a fórumon is a vita szerintem :)
Na megyek is, csak bekukkantottam :)
Sziasztok! :)
Hát meg tényleg csak rakják félre meg készülnek, aztán sajnos sokszor nem ők élvezik.
Szóval szerintem igaza van Aleknak. Mit izguljon? :))
Drága finguszkám nekem pénzem sincs:))
De egyébként igazad van.