Való Világ 2010 (beszélgetés)
Szia,
itt néha jobban lehet szórakozni mint az összefoglalón:)
Hát akkor én ezt a kort vagy átugrottam, vagy másképpen éltem meg. Én csak azt láttam belőle előjönni, hogy pár pasit szeretett volna elcsábítani. Szerintem a civil életében még nem sok visszautasítást kapott, úgyhogy itt váratlanul érhette, hogy egyik pasi sem adta be a derekát (Olivér majdnem), ezért kopogtatott mindig új ajtókon.
Engem nem is ez zavar benne, hanem az, hogy nincs kiforrott értékrendje. Egy ennyi idős nőnek már kialakulhatott volna és ha így lett volna, akkor nem szaladt volna bele olyan szituációkba, amik miatt napraforgónak nevezik. Nem értem, hogy egyik héten legyökerez valakit, majd pár nappal később a legnagyobb barátságban van vele. Nincs átmenet. Ez a csapongás nem magyarázható a korával, hanem azzal, hogy nem tudja magában elhelyezni az embereket és mindig arra sodródik, ahova az érdekei húzzák. Ma is csak magát féltette és azt kritizálta az Évában, amit ő maga szintén meglépett. Nem jött be a számítása, ennyi.
Én emelett lennék.
Én lennék olyan hüle, hogy most vinném ki, mert annyira gyenge a többi verzió.
Kivinném a legkeményebb ellenfelet. :O)
Az az izgi :)))
Bocsika,most én azt nem értem miért nem viszi ki Béluska Alekoszt most!,és lerendeznék a párbajt??Szerintetek ez lehetetlen?izgi lenne nem?
Szép estét,jo szorakozást Nektek !
Gondolod, hogy azért? Szerintem már előtte is sokan kedvelték.
Én magamról annyira nem tudom elképzelni, hogy egy kampányolás miatt megkedveljek valakit, akit addig nem :)
Az a baj,hogy Olivér elég keményen bevetette magát kampányügyileg Alekoszért.
Így valóban nehéz lesz!!
Na ne fényezz!:))
Majd ha bent leszek egy valóságshowban akkor kampányolhatsz mellettem és írhatsz rólam minden földi jót:))
Nekem Alek és Éva győzelme negtív érzést ad. A többiek nem.
Anikó sem ütne meg. Bár meglepő lenne, de lepődtem már meg Milónál és BB Évinél.
Tehát nem lenne újdonság :)