Való Világ 2010 (beszélgetés)
Aki nézi rendszeresen a műsort, azoknak tényleg az jön le, hogy Éva megbízhatatlanabb, mint Anikó?
De igen, nyerje!! Na de Te kinek adnád Lackó nélkül??
Sajnos így érzem én is, de akkor már inkább Erzsike:)))
De igen és teljesen határozottan, de sajnos úgy érzem, hogy nem nyeri meg!
Remélem nem engedik be azt a tenyérbemászó ripacsot a villába!
Sajna én is azt hiszem hogy Béla nyer:( Alek műsort kap, nem szólhat minden róla.
megbízni benne valóban butaság volt, ez így igaz. vagy naívság...?
Bizony így van, egyetértek!
Az Évára vagy Anikóra érted én ara írtam ha ők párbajoznának és véletlenül Anikó nyerne .
[link]
Azért helytelenítem-még rövid időre is- a beköltözésének gondolatát, mert nem tudna elfogulatlan lenni. Feldobná ugyan a hangulatot, de abban nem volna köszönet, mert mint tudjuk, ő
Alekinyó és Éva-rajongó, Bélát, Jerzyt nem kedveli, de valószínűleg még Anikó sem örülne az érkezésének, akit annak idején napokig érzelmileg zsarolt.
/Olivérnek u.is tetszett a lány, még ha tagadta is ezt-a szerintem jogosan-féltékenykedő barátnőjének./
Annyira elvakították az érdekei, hogy azt már nem vette számításba, hogy Éva megbízhatatlan.
De tartok tőle, hogy Béla nyeri meg...
Miatttam szaltóval is mehetne:)))
Miután többször ledöfte Évát, nem tudom, mit várt. Ő a buta, ha megbízott benne.
Igen :) Annyi, hogy nem köpi le fizikailag az embert. sosem bíznék benne.
nem tudom, hogy mit tettem volna, mert nem vagyok ott (szerencsére).
Azonban van az az értékes emberi tulajdonság, hogy becsület és ennek birtokában nem hiszem, hogy éva példáját követném.
Azzal egyetértek, hogy ebben a játékban az egyéni érdekek a fontosak, de akkor sem kéne hátulról mellbe... Megmondhatta volna egyenesen Anikónak, hogy "én ezt teszem, te meg csinálj amit akarsz..." ez is jobb lett volna így. persze ez csak az én véleményem.
Értem, amit "mondasz" és egyet is értek vele. Attól, hogy ő sokkal csendesebben kavar, még nem sokkal jobb...
Jaj, de jó lenne... Eltáncizhatna az utca felé már... Nekem bármilyen tánclépés megtenné.
Arra mondom, hogy gonosz, amikor Szandiékat szétszedte. Nekem ellenszenves volt, hogy gyakorlatilag közölte először, hogy szétszedi a négyest. Megtette. Majd közölte, hogy szétszedi Évát és szandit. Azt is megtette. Nekem ez aljasság, én nem tudnám megtenni.
Béci ha Jerzy viszi ki, akkor még nagyobbat fog zuhanni a nézők szemébe, ugyanis Ő tartja magát a legerősebbnek, akkor miért a sógort baszarintja ki, miért nem a Napraforgót??? Vagy netán fél tőle? Mert azzal azt ismeri be. Szánalom!!!
Én meg Téged, úgyhogy megtámogatjuk egymást.;)
További ajánlott fórumok: