Való Világ 2010 (beszélgetés)
Előbb priviben csinálnálak ki :O)))
Ha ott nem bírnék veled, akkor itt :))))
Ezt látom én is.
Próbálják megmagyarázni néhányan, hogy a fényes papírba csomagolt xar, nem xar többé, hanem szaloncukor.
Hol az én kategóriám?
Aki csalódott abban, aki még esélyes lett volna Alekosz ellen.
???
:)
Akik most elítélik Bécit a tegnapi választása miatt úgy gondolom azért teszik mert:
1./ eleve utálják, mert Alekosz legnagyobb ellenfele és azzal hogy Jerzyt hívta ki nagyobb esélye van annak, hogy visszajöjjön, mint Anikóval szemben /Ilyen például Alkeszosz kolléga/
2./ Utálják Anikórt és örültek volna, ha Béci őt hívja ki és kinthaggjya. /Ezek az emberek: Amiras és Csaba doki /
A csalódottságát mindkét verzió képviselője másképp vezeti le. Egy a közös bennük, hogy Bécit teszik mindenért felelőssé.
Akik pedig Anikót, Bécit és Jerzyt is szeretik / mint én/ örülnek, hogy a mostani kiválasztás így történt, mert ezzel Éva nagyon nagy csöcsre szaladt. Ott lesz a döntőbe az általa utált Béci vagy pedig a Gyagyás Tódinak hívott Jerzy. Illetve meg kell még mérkőznie a döntőbe jutásért valószínüleg Anikóval.
Ez a különbség, hogy nekem Éva sem.
Őt kerülném először.
Vannak, akiknél helyzet mutatja meg, hogy milyenek és vannak, akik már azonnal láthatóan gázok.
A villában Laci, Jerzy maradt, akit nem kerülnék :)
Persze a korábbiakban még Kristóf. Asszem más nem nagyon van, akivel sokáig lennék együtt szívesen.
szerintem azért
mi másért??
Egyébként hogy kerülöd őket, amikor Bécinek is bedőltél...? :)
Ezt magyaráztam. Inkább Éva, mert tudom, hogy tőle mire számíthatok, mint a sunyi Béci, aki simán mosolyogva kinyír.
Én meg úgy látom, hogy az, hogy ez egy egyéni játék, az nem jelenti, hogy a közönségnek ez szimpi lesz.
Márpedig ők szavaznak :)
De ez egyéni játék. Persze az ember nem gázol át máson, ha van választása és Bécinek volt. Megértem a gondolatmenetét és eddig is egyértelmű volt, hogy neki nem fontos Jerzy. Te azért éled meg ezt csalárdságként, mert eddig elhitted, hogy fontos neki és most szembesültél azzal, hogy tökre nem.
Ez olyan, mint Évánál. Könnyebben veszünk dolgokat, mert tudjuk, hogy ilyen, már megszoktuk. Ugyanígy engem Bécinek ez a döntése nem lepett meg, eddig is tudtam, hogy bárkit odadob, ha az érdeke úgy diktálja. Ezt már leírtam többször is, nem hittétek el, ezért nektek csalódás. Engem meg nem lep meg.
Sosem kezdünk úgy mondatot, hogy ha.
Mert ha a nagyanyám sárga lenne és csilingelne ő lenne a villamos.
Itt nincs ha itt kész tények vannak.
Béci-Jerzy párbaj lesz vasárnap, aminek a győztese nagy valószinüséggel a hármas döntőbe jutott.
Kedves Alekosz rajongók!
Szerintem vissza kell szavazni jerzsit és így Aleknak könnyű dolga lesz!
Látok én sok sok hszt :)
Látod az ilyen értékítéletű embereket is kerülöm a magánéletemben, mint akik ilyen helyzetben így döntenek.
Aztán meg gyönyörűen kimagyarázzák.
De hát van, aki be is veszi, tehát az ő szempontjából tényleg nem hülyeség :)
Ekkora böszmeséget még soha nem írtál.
Nem már mindjárt Jerzsinen fel kellett volna ajánlani a rácéknak a továbbjutást?
Nevetséges.