Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem :)
ebben a sztoriban azt mesélte a delikvens, hogy megtalálta a kukában (vagy a kuka mellett ?! ,nem tudom) és nem volt vagy nem volt rendesen becsomagolva.
csak hát ez a "vicc" már végig ment vagy 50 emberen..
mostmár tényleg ez az utolsó hsz-em feléd :
-nem ma bántottál meg, hanem régebben
-nem ma kértem először, hogy ne beszélgessünk, hanem régebben
- Minden jót !
semmi rosszat nem irtam ma, mással is előfordul hogy egy beszélgetésben mikor megszólit valakit akkor ugy kezdi hogy mondja az illető nevét
igy én úgy kezdtem hogy dóri, mivel a nagydoora névből arra következtettem hogy ez lehet a neved
te égjél hogy ezt kikérted magadnak, legközelebb majd bélának hívlak az jó?
Az biztos.
Egyébként megjegyzem, hogy Éva is kb. ugyanúgy viselkedett, mint Gigi, amikor bent voltak a Kasza Tibiék és Anikó a hintában ült. Volt az a beszólása, hogy "ezért nem tudtál elmenni" meg az "Ani, úgy tudom, hogy neked van kint valakid". Nem bírta elviselni, hogy a vendégek is egyből rácuppantak Anikóra.
aha.
hát ha nem tartod égőnek, hogy beszélsz hozzám, amikor nem akarom és megkértelek rá , hogy hagyjál békén, akkor lelked rajta.
ok :)
én most azért is háborodtam fel ezen intenzíven, mert pl. ez a használt tamponos dolog pont mostanában (pár hónapja) esett meg az ismeretségi körömben.
ilyenkor jövök rá, hogy a férfiak pletykásabbak, mint mi nők ..:(
Gigi féltékeny. Anikó még nem mászott Jerzyre.
De még mászhat. Pláne, ha benn marad.:DDDD
nézd,persze, oké, fel lehet ezt fogni sokféleképpen, de szerintem mindenkivel előfordulhat iylesmi .
(most nem feltétlen évára gondolok, ,mert őróla valóban sokszor halljuk, hogy nem figyel eléggé oda magára)
az életben is mindig utáltam ha valaki az excsaja használta tamponjáról vagy a haverja büdös lábáról poénkodott a baráti társaságban az illető háta mögött.
az egy dolog, hogy anikó vagy éva hogyan égeti le magát előttünk és egy másik dolog, hogy giginek joga van-e iylenekkel visszaélni.
szerintem nincs és én sem szoktam másokat kínos helyzetbe hozni, és engem is bántana, ha valaki ilyen helyzetbe hozna. ez szemétség.
Gigi kinti viselkedése nem használ a tesójának a finisben. Feltételezhető, hogy Béci hozzá hasonlóan szerepet játszik odabenn.
A végén, ha valamelyik fiú nyerne, nyújtaná mindkettőnek a markát.