Való Világ 2010 (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt!
Nem Jerzynek drukkoltam, de örülök a váratlan győzelmének. Óriási eredménynek tartom, hogy sikerült megváltoztatnia a játék kétharmadáig róla kialakult nem túl hízelgő képet.
Innentől ő már nagyot nem tud bukni, joggal élvezheti a közönség rokonszenvét, megdolgozott érte.
Éva helyzete ezzel mit sem változott, akár utóbbival, akár Anikóval kerül megmérettetésre, veszíteni fog és csalódottan tér majd haza. Ő komoly önbizalom hiánnyal és önértékelési zavarokkal küzd, miközben féltékeny Anikóra, akiben-meggyőződésem-sokkal több a rokonszenves, szerethető tulajdonság és érzelem, mint ő benne.
Alek tegnap saját sikereként értékelte Jerzy győzelmét, ám ebben neki semmi szerepe nem volt. Soha nem kedvelte ezt a fiút, ocsmányul nyilatkozott korábban előtte Gigiről, miközben őt retardáltnak nevezte, amelyet itt a topikban gúnyos megjegyzések kíséretében sajnos néhányan el is hittek neki.
No mindegy, túl vagyunk rajta.
Nem fogja megnyerni szerintem.:))
Eddig azért maradt ki a párbajokból,mert nem egy központi figura.Most azért nyert,mert Béci túltaktikázta a játékot.Mindenki szereti az erős,magabiztos embereket,akik győzni akarnak,de viszont ha ezt olyanokon átgázolva teszi ,akik mellette állnak,az senkinek sem jön be.
Márpedig Béci evvel a kihívásával tisztán megláttatta azt az énjét ,hogy bármi áron győzni akart.
Szóval nem Jerzsy nyert,hanem Béci vesztett.
Sziasztok!
Azért ma reggel eszembe jutott, hogy Jerzy vajon kinek a kije? :) Már a bekerülése is felettébb érdekes volt, eljutott az ötig párbaj nélkül, most nyert egy veszettnek ítélt párbajt...
Ha ő nyeri meg a fődíjat, az számomra több mint fura lesz. :)
Egyébként innen már mindegy, csak ne Anikó!!!
Dettó.
Jó éjt!:)
Aludjatok jól,én léptem:))
Szép álmokat!:)
Én sem,de ha bántanak,akkor én az indítéknak válaszolok.Persze nem sértően,de határozottan.
Az igazság meg fáj.:)
Jó játék,én élvezem.
Parázs ? :)
Jóéjt! :))
Ebben biztos vagyok.:))
Én soha nem a fájdalom okozásra törekszem.
na jó, csak ennyit akartam közölni:)
Lépek, mert úgy látom,hogy parázs van..
Jó éjt Mindenkinek!!
Micsoda??!:DDDD
Én simán tudok Éva lenni...és nem csak itt!:DD
Első naptól ilyen.
Nincs mit szépíteni, nem egy kellemes ember. :)
Én sem,mert visszavágok,és nem lesz benne köszönet.:)
És amit én mondok,jobban fog fájni.:)))))
Ebben lehet hogy igazad van.:))
De azért e feledjük el,hogy már x napja van összezárva y emberrel.:))
:O)
Hát igen. Könnyen keverhető, de érezi a különbséget :)
Talán az a különbség köztünk,hogy én nem semmisülök meg egy másik ember ítélete által.
:))
Pontosan.
Őszinte és magáról szól.
Őszinte és a másikról szól.
Hatalmas különbségek.
"Normális ember"....?????
Ismersz ilyent?:))
Igen, csak ezt Éva nem azért teszi, mert ez a véleménye, hanem azért mert ezzel vezeti le a feszültségét így nem a segítő szándék vezérli, vagy az őszinteség, hanem az, hogy a másikat hibásnak hozza ki.
Önmagáról szól.
Egy hetet töltenél vele éreznéd az őszinteség és az őszinteség között a különbséget szeritnem :))))
Az arrogania lenézőt jelent.
Sértőt.
Ha ezt így jegyzik meg az még nekem is beleférne,mert nem bántó.
De ha ezt lekezelő stílusban adják elő,és szinte megsemmisülsz tőle,valamint érzed azt,hogy ez arról szól,hogy ő mennyivel jobb,az nekem nem szimpatikus.
nem védett..
Ha Éva kiviszi,most már nem biztos,hogy kint hagyná.
Egyszerre válaszolok.
Azt hiszem azért nincs túl sok barátom,mert nem szeretem az olyanokat akik elveszítik az"arrogánsságukat" velem szemben.
Én azt szeretem,ha elég bátrak ahhoz ,hogy ne válogassák meg a szavaikat ,ne szépítsék,és ne próbáljanak ködösíteni.
Ritka emberpéldány vagyok,de ha nekem azt mondják "pocsékul főzöm",vagy "hatalmas a seggem",egy jót nevetnék rajta,ha nem lenne igaz.Ha igaz lenne ,akkor pedig elfogadnám.
Szia!
Nekem is Jerzsy a befutó.
A fináléban is.
Akkor ő már nem védett?