Való Világ 2010 (beszélgetés)
Azért erzsi már átlátja a helyzetet,a mai összefoglalóban lesz ahogy mesélte Éváéknak,h látta Gigin,h nem örült neki.Pedig itt is mennyien bedőltek Giginek,h milyen jó kislány pedig végig megvezetett mindenkit,erzsit is.
Nagyon bízom erzsiben,h nem csábul el a héten!!!
"Na, mennek a szavazatok Jerzy-re, ugye?
HANYATT NE DŐLJÜNK!"
Az rtl klub ezt nem tiltja Olivérnek/Olivér nevével/ motiváljanak embereket az egyik legnagyobb közösségi megosztón?
Megnéztem Face-n,és ez tényleg igaz.
Én le vagyok döbbenve,hogy Olivér képes így motiválni embereket.
Ez egyenlő a csalással.
Undorító.
Remélem én is..
viszont a fiúnak,azért vannak itt kint ismerősei,akik szintén felnyithatják a szemét..
de lehet ezen a héten már ő is rázizzen,hogy mi a helyzet..:)
én örülök olinak..hátha lesz bent egy kis vidámság..:)
Már jó helyen van csak sajnos Gigit újra nézhetjük egy hétig.
Remélem erzsi nem dől be neki!
Nem mondod?
A TV-ben még elviseljük,engem szórakoztat!
Hála istennek, győzött az igazság:) 2 héten belül mind a két rácz kihullott:))) Olyan előszeretettel dobálták a jelet egy egy embere, ebben is nagy volt köztük az összhang. De mégsem ők voltak erősek:)))
Béla meg egy gyáva kötsög majom volt, aki lenézte Jerzyt és mondtam, hogy a végén majd lesz egy nagy KOPP:)))))))
Ez neked becsiccsentés?
Hulla volt,és kontroll nélkül járt a pofája.Csak már egyszer ennyire megkapná ő is a magáét!!
Undorító,hülye pi..a.
Sajnos van szerencsém személyesen ismerni.
Élőben nem igazán csudapofa.
Volt már párszor pedig. Lemaradtál róla.
Ő is nagy élmény abban az állapotban, nem csak a másik kettő.
Üdv néktek:)
Miután Mindenki kiesett vagy önként távozott a Béci ,Laci féle társaságból, és csak a számomra nagyon ellenszenves galeri két fő tagja maradt a színen , úgy határoztam nem nézem tovább hisz nincs miért:)
Ám ma reggel a VV oldalán lévő videók közt kellemes meglepetés ért:)
Anikó a tegnapi kissé spicces állapotban tett produkciójával amiben végre a tudtára adta alekosznak és Évának hogy herótja van tőlük , nagyot nőtt a szememben:)
Többször kéne becsiccsentenie:)