Való Világ 2010 (beszélgetés)
:ODDDDDDDDDDDDDDD
kábé :O)))
Tényleg, Évának ezek a megnyilvánulásai elég durvák. :D A paródia jól visszaadta Éva reagálását a nevének kimondásakor.
És Anikó... hát az a "néz rám hülyén, köszi" fej volt. :D De tényleg RubintRékás!
Jaja, Anikó tényleg olyan. :D
Nadehát itt a végén már a lé a tét :D
Most néztem meg a jerzy-visszatérős összf.-ót..ahogy éva örül..majd szívrohamot kapott..
ha ne adj'megnyerné a fődíjat,tuti el is patkol..
anikónak meg az a rubintrékás face..kidüllet szemek,csodálkozó pillantásokkal..:D
Csonttörő valóban jó boxoló, de nem volt olyan jó háttere mint Kokónak. Ezért nem építették úgy a karierjét, hogy szobafestőkkel, meg virágárusokkal verekedtették.
Ezért volt Csonttörőnek gyakran két orra , egy szeme. mert valódi ellenfeleket kapott.
Kokó egy megcsinált akcióhős volt, akit egy közepesen jó boxoló is úgy vert állon, mint Juliskanénit a kerekeskút.
Akkor jött rá kokó, hogy jobb ha nyugdíjba vonul, és helyette 3 évente elmond egy mondatot az éppen aktuális Üvegtigrisben.
:O)))
Sokan szeretik. Én értem, hogy miért és egyre kevesebb olyan dolga van itt a végére, ami engem korábban zavart.
Mondom, már mindegyik emberkét kezdem megkedvelni. Még Évát is, pedig az nálam nagy dolog :)
Anikó most nagyon nem is tudom, olyan eccerű. Vagy nem tudom mi a jó szó. :))
Nahát megvallom az őszintét, én marhára részletekben nézem a VV-t. Kb. a kiválasztásokat és a párbajt+ 1-2 részt. Szóval a legkevésbé nekem van jogom itt véleményt mondani.
De az alapján, amiket elkapok, nem mondom, hogy über szimpi, sőt, tényleg néha rémes, de azt tudom mondani, hogy a szövege mindent visz. És tényleg ami visszataszító, az a perverz volta. De annyi erotikus munkás közé kell egy ilyen aggszűz, aki még lehet csak guminővel próbálta, és csorgatja a nyálát. :D
Tegnap melóban a kollégákkal pont erről beszéltünk. Kokó sokkal jobb boxoló volt ennél a Chaconnál, de elnagyképűsködte az egész mérkőzést.
Elkezdett bohóckodni és az lett a vége. Kokó egy nagyon technikás versenyző volt, viszont ütőereje igen gyenge.
Utána az a Nagy Csonttörő János oda vissza verte, aki Kokónál jóval gyengébb képességű bunyós volt.
Na én úgy vagyok vele, hogy sok minden tetszett benne, aztán meg elkezdett nem tetszeni, amikor becsapatosultak és kinevettek másokat.
Aztán az, ahogy a nőkhöz néha már perverz nagypapa módjára közeledett, aztán néha provokatív volt.
Szóval nekem nem ő a kedvencem, persze azt elismerem, hogy egyedi jelenség :)))
:O)))
Ezek a zenék tényleg jók. Nekem is teccenek :)
Ebben telejsen ugyanúgy vélekedünk. És sosem szerettem Kokót emiatt. Nem tetszett a sok irodalom tanár, meg hajláktalan 20 dolláros ellenfél, akikkel nyerővé kamuzták.
Pedig emberileg szimpi, de a "karrierje" nyamvadt volt nekem is.
Köszi :D
Alekoszt nagyon bírom. Eleinte nem. De ahogy fogalmaz, az már annyira rossz, hogy jó. :D
gondoltam..:)
de azért azokban a filmekben a hatáskeltő zene tényleg oly'gagyi...:DDD
TATATARARATAM.......:)
Boxról jut eszembe!
Milyen jó volt amikor kiütötték nagy Koko Istvánt. Ha lett volna pezsgőm, nekiugrasztom a dugóját a csillárnak.
Szépen fel volt építve a légvár, hogy milyen nagyszerű boxoló. Bedobáltak neki napos csibéket, akiket látványosan szétverhetett. Aztán egy-egy komolyabb meccsen eltáncolgatott a verés elől, meg "nagy poénosan" az ellenfél fejét kopogtatta.
Aztán amikor már maga is elhitte hogy mennyire nagy boxoló, akkor jött egy valódi ökölvívó. A Chacón.
Aztán ő meg olyan állast pattintott kokóra, hogy az még kínjában a bírót is magára csavarta. Azt se tudta merről jött, merre tart.
Szép este volt.
Amikor már felállni sem bírt, valaki, a nézőtérről csak annyit kiáltott oda neki gúnyosan, de tisztán látva a tényeket: "Táncolj Kokó"
Na ilyen a megcsinált box. Ezért nem nézem. Üzlet az is. Majdnem annyira megrendezett, mint a pankráció.
Mert ti ismeritek egymást. És van közös témátok ezen a nagyszerű műsörön kívül is. :D
Én meg úgyse tudok hozzászólni.
Neked hány kezed van? :-)))
Én is szeretnék eggyel rázni a másikkal a többivel meg azt csinálni amihez éppen kedvem van :-))))
Én meg úgy látom, hogy nagyon is finoman nyitogatják a szemét.
Ha kint lennének sokkal nyíltabban, köntörfalazás nélkül elmondanák Jerzsinek, hogy :
"Ne legyél már ennyire borjú! Végig csak eszköz vagy abban a pereputtyban! Milyen életed lehetne Gigi mellett?
Még Gigi is el van nyomva abban a családban, mint egy "hamvadó cigarettavég". Segítenél a kerón tolni a fát, meg együtt örülni annak, hogy a vas ára újra 80 forint ? "
De ha ezt tennék, akkor sokan nem szavaznának rájuk, mert támadásnak vélnék a dolgot. Ezért finomabb eszközökkel SEGÍTENEK JERZSINEK!