Való Világ 2010 (beszélgetés)
De most tényleg nem egyszerű megtippelni, hogy ki kire fog szavazni.
Anikó: Jerzy
Éva?
Alek?
Jerzy?
Tipp:
Éva Anikó
Alek Anikó
Jerzy Anikó
Igenám, de akkor Anikó Évát viszi, tehát Éva ezt nem kultiválná.
Akkor megbeszéli Alekkel, hogy Jerzyre tegyék. Ami most elég fura lesz, de mégis. Akkor meg Jerzy viszi Anikót.
Hát sehogysem tetszik :)
Igen. Talán átfordult már annyira, hogy irreverzibilis :)))
Nem baj. Van kinek drukkolnom. Már ebben sem bíztam :O))
Mikor lesz kiválasztás?
Amúgy azon nagyon nevettem, hogy Ani mondta Giginek, beszéljen Jerzyvel, mert Alekékkal barátkozik. Hát... ő már beszélhet...
Főleg, hogy Jerzy és Oli jóban vannak.
Szerintem most összekapta magát Jerzy és én már olyan nagyon befolyásolhatónak sem látom.
Azt meg le se írom, hogy Gigi nem lepett meg. Upsz, leírtam. :DD
Hát most ebben a pillanatban úgy gondolom, hogy ha Jerzy megnyerné a játékot, akkor lehet, hogy Gigi még futna egy kört és nem biztos, hogy Jerzy nem csusszanna bele.
Bár ha belegondol, hogy Béci is ott lesz a családban, akkor talán könnyebben észnél marad :)
Én sem értem. Gyakorlatilag hülyének tettette magát. De nem hagyja magát, ez tetszik.
Gigi meg hihetetlen. Nem bírja, ha szakítanak vele. Már kétszer "visszacsinálta". Mondjuk ki bírja? De szerintem nem lesz nyáron esküvő ;)
Igen. Szia.
De hogy ez eddig miért volt ennyire titokban :))
Igen. változnak a megítélések, amikor olyan pontokhoz ér a személyiség, amit még nem láttunk az illetőtől. Mennyire tud normális maradni különböző konfliktus helyzetekben.
Jerzynek valami nagy dzsuvát kellene csinálnia, hogy Évákat lássam a legjobbnak.
Anikó meg számora egyfajta veszélytelen hisztis csaj. Ezért nem gyúrok ellene annyira.
Meg azért sem, mert nem is igazán számolok az ő győzelmével. Ha már a finishben lennénk, akkor lehet, hogy bennem is erősebb lenne az ellenérzés :O)
Hmmmmmmmmmm...
Sziasztok!
Nem, ezt nem láttam!
hm...
Ebben egyetértek. A sértődései, ha nem ő van a középpontban, ha nem ő nyer, ha a barátja mással is szóba mer állni, akinek ugyanaz van a bugyijában, mint neki:)
És azért valljuk be, elég nagyképű ő is, ha kell.
De még mindig jobbnak gondolom, mint Gigit, vagy most már Anikót is. Amit Anikó művel, az már nálam túlmegy minden határon.Pedig mennyire szorítottam, hogy nehogy őt vigye Béci.
jájj, de kígyó!
Nem biztos, hogy elhiszem:-)