Való Világ 2010 (beszélgetés)
Jó ez igaz. de OLivérnek a szájába kell adni mit adjon ajándékba?? Én úgy gondolom h nem haragszik ő Anikóra csak férfi büszkeségből és Enikő miatt csinálta ezt. Hogy nézne ki megint szívélyesen elbeszélget Anikóval :P
nem hiába nem beszélték meg kettesben.
Bár ettől független lehetséges amit írtál h a szerkesztők találták ki. Benne van.
Mit gondoltok, honnan jutott Olivér Anikó anyjának fotójához?!
Természetesen a szerkesztők a kezébe adták..
többbször leírtad, hogy a fiúk is hibásak, de ezeket én speciel inkább adaléknak éreztem, mert egyfolytában anikón volt az abszolút hangsúly.
nem mondanám, hogy összességében nem értek egyet az általad most vagy korábban írottakkal, cak bátorkodtam megjegyeyzni, hogy a valóság nem iylen idillikus s amiket írtam, azok nem feltétlen a saját hozzáállásomat tükrözik, hanem általában az emberek többségéét.
egyébként azt nem értem , ha ennyire hitelesen éled az életed és ennyire fontos neked a korrektség, akkor miért lyukadsz ki mindig az anikó témán ennyire ellenségesen viszonyulva hozzá.nekem ez a furcsa.
Olivér végig kiáltóan ridegen, mondhatni ellenségesen bánt Anikóval, valósággal prostituáltnak kiáltotta ki a villában, hogy a nézők körében ezzel is Alekinyó haverja esélyeit egyengesse a lánnyal szemben, ezt a sajtó is megírta, ezek után ki hinné el neki, hogy a végén meglágyult a szíve és eszébe jutott így kedveskedni?!
Senki.
húha.
VV ildinek a facebook oldalán tegnap még 80 rajongója volt, aztán oli kirakott tegnap egy üzenetet a saját oldalára a rajongóinak, hogy támogassák meg egy kicsit ildit és most ildinek hirtelen 700 rajongója van, de szerencsétlent mindenki szapulja.
Nagyon furcsán állsz ehhez.
Elsődlegesek a saját érdekeim,de egyensúlyban kell lennie,és tekintettel kell lennem másra is,különben önző leszek.
Egyébként a szám adatod hibás,rengeteg ember van,aki másokat tart szem előtt és saját magát elnyomja.
Holnap és holnap után sem fogok így állni ehhez a témához.
Nem bántanék meg senkit sem azzal,hogy elszeretek tőle valakit.
Valamint magamat sem keverném olyan helyzetbe,hogy valakinek a második legyek.
Ha akarok valakit,akinek párja van,és ő is akar engem,akkor először lehet szakítani és utána beszélünk magunkról.
Ha folyton a vonzódás irányába mennénk,akkor szép nagy hibákat követnénk el és folyamatosan átgázolnánk máson.Ésszel kell csinálni.
Többször leírtam,hogy nem csak Anikó itt a hibás,hanem a fiúk is.
Olvass körültekintőbben.
Egyébként észleltétek az Rtl Klub szerkesztőinek "gyengéd kis gesztusát", amikor a búcsú előtti félórában Olivér kezébe adták Anikó anyjának fotóját, hogy ő ajándékozza meg vele a lányt??
Meg kell adni, elmés ötlet volt-a békülés érdekében, így egyikőjük sem háborgó érzelmekkel köszönt el a másiktól.
"Minden jó, ha a vége jó.."
ez tuti :)
neki meg aztán mind1 lesz h a pénzéért vagy sem csak nő legyen.
gondolod? :D
Hát megnövekszenek a lány rajongók ez biztos :DD és még örülni is fognak neki:P