Való Világ 2010 (beszélgetés)
Szerintem ez egyáltalán nem általánosítható.
Az inkább, hogy ha valaki kultúráltan viselkedik, az valóban jobb, mintha rosszindulatoskodik nyíltan.
Ha persze az elsőről kiderül, hogy legbelül szintén rosszindulatú, akkor onnantól ugyanott fog tartani, mint aki nyíltan az.
Én semmivel nem becsülöm jobban azt, aki bevallja, hogy tréh ember és nem is változtat rajta. Inkább játsza meg a rendeset. Akkor legalább jót cselekszik, mégha fogcsikorgatva is.
Valóban álnok de eddig jól csinálta amit csinált mert csak ott van!
Pedig nem gondoltam volna... estek ki olyanok akiket szívesebben látnék bent.
Hát ezt mondom én az elejétől. Nem kell komolyan venni.
De Anikó veszélyes szerintem. Kis álnok.
:)
Nekem Anikó és Jerzy egyformán rokonszenves, bármelyik nyerheti, aztán Alekosz és nagyon a végén Éva.
Amennyire Alekoszt nem szerettem, most már egyre inkább kíbírom. Szép lassan rájövök nem szabad őt komolyan venni. Úgy látom ő csak ugat , de nem harap. Teljesen ártalmatlan.
majd meglátjuk
Alekosz (aki forduljon föl!) nem nyerhet, annyira nem lehet részrehajló a csatorna, hogy mindent visz + saját műsort is kap...
4. helyen Alekosz (aki forduljon föl!)
Ejnye bejnye.)
Szerintem meg olyannyira visszamegy, hogy a végén meg is nyeri a játékot.
Jót fog tenni neki Olivér ellenkampánya is. Ha a szervezőknek van egy kis eszük már csak azért is vele nyeretik meg ezt a játékot.
Bár úgy gondolom, ha a jövőt tekintjük egyedül Anikó lehet az akire akár hosszabb távon is építhet az rtl klub. Jó a fellépése, kellmes a hangja nincsen zavarban a kamera előtt.
Alekosznak azt gondolom a párkereső műsor után végleg leáldozik a csillaga, Éva idegbeteg és mint olyan senki sem dolgozna szívesen vele, Jerzy pedig bármilyen rendes gyerek annyira rossz a kifejező képessége, hogy egyelőre nem látom azt ahol őt használni tudná továbbra is ez a csatorna. Talán valamilyen főzős műsorban.
Ha az rtl is így gondolkodik akkor lehet, hogy Jerzy kapja a nyereményt. Nála egyedül az a matyizós video ami ronthat az esélyein. Ugyanis sokan álprűd ember majd hangoztatni fogja, hogy egy ilyen személyt aki ezt csinált, hogy lehet példaképként állítani a fiatalság elé.
Legjobban annak örülnék, ha Jerzy nyerné
aztán 2. helyen nálam Anikó
3. helyen Éva
4. helyen Alekosz (aki forduljon föl!)