Való Világ 2010 (beszélgetés)
Tulajdonképpen ugyanaz, mint Éva. Éva elmondta magáról, hogyhag bántják, ő is bántani akarja a másikat. Alek ugyanezt csinálja, csak jobban eléri vele a célját.
Jajjj, nem kell meglovagolni, amit írtam!
Legyen már egy kicsi önbecsülésed!!! MI az, hogy fikázhatná a külsődet? A Cyránói elvet hirdesd. Miért tartod magad csúnyának? Egy teljesen átlagos anyuka vagy. De belül a lelked összehasonlíthatatlanul szebb Éváénál.
Így van. Normálisan is elmondhatta volna hogy ez a gondja vele. :O)
Ja, gonosz és érzéketlen!
Értem Pen. De azért hagyja, amiért te is segíteni akarsz rajta. Érted?
Ezért nem frankó a gyengepontját ütni valakinek.
Lelketlenség.
Idiótaság.
Ez a lényeg, hogy ha látom, hogy valaki ettől kiborul, mert lelki gondja van, akkor nem szívatom ezzel. Ez bunkóság.
Igen, radikálisabban kellett volna/kellene vele szemben fellépni, hogy megtudja, hol a helye!
Igen a hangsúly a normálison megbeszélésen van. Nem pedig a Terminátort kellene alakítania.
A férfiakkal Alekosz ezt miért nem merte megtenni? Ha esetleg valamelyik mondott neki valamit, miért csak a nyakát tekergette, miért nem volt olyan, hűvösen bunkó mint a lányokkal?
Ráadásul ige, Éva jobb nő, mint amilyen pasi Alek, az biztos.
De ezzel engedi meg neki, hogy ezt tegye. Persze, bunkóság ilyeneket mondogatni, de csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja.
Az én külsőmet nyugodtan fikázhatná éjt-nappallá téve, nyitott lennék a témára. Nem zavarna, hanem igazat adnék neki!
Évával szemben nincs igaza, mert a csaj ezerszer jobban néz ki "nőben", mint ő "pasiban". Ha nem így volna, akkor sem kellene állandóan kritizálnia, mert tudja, hogy ez Éva EGYIK gyenge pontja. Így vegytiszta szemétség!:)
Én értem, hogy neki mit kellene tennie, de én Alekosz bukóságáról beszélek.
Én értem, hogy aki lop, azt le kell csukni, de attól még nem oké, hogy lop.
Ne keverjük már a kártyákat mindig egy irányba :)
Mármint az éjszakai dolgokat? A stílus nem elfogadható nekem sem, de négyszemközt normálisan elmondva egyetértettem volna vele. Mondja meg neki. Azért a barátja. Seggnyalóból van elég.
Nem vicces. De aki ezt felveszi, az hülye. Elnézést. Az önbizalom-vesztést pedig nem csak Alek okozta Évánál, hanem az, hogy Anikót ajnározza mindenki.
egyébként meg kit érdekel, hogy Aleknak tetszik-e vagy sem? Vissza kéne szólnia, mondom, de nem hisztériuksan, hanem ugyanúgy, ahogy kapja. Vagy csak annyit mondani, hogy kussolj és arrébb menni.
Alekosz ámokfutására. Egy olyan személlyel, akit a barátjának nevez, nem beszél így egy normális ember. Én inkább a nyelvem harapnám el.
Abban is, amikor fikázza a külsejét? Mármint Évának.
Az neked vicces?
Mire célzol? Akarom tudni?
:)
A tegnapi összefoglalóban megmutatkozott, hogy a toronyban Alekosznál is van valami hatalmas probléma.
Én magamat ismerve két napig nem bírnám ki vele. A feleségemmel a 8 közös évünk alatt egy hangos veszekedésünk sem volt. Ha ideges voltam mert felhúztak a melóba inkább ideültem a géphez és a fórumokban adtam ki a mérgem. :-)))
Egyébként nem tudom... Nálam a folyamatos hisztivel azt éri el, hogy egyre kevésbé érdekel a hiszti. Egy idő után totál immunissá válok. Ráadásul én a hisztinél direkt nem azt teszem, amit el akarnak érni vele. Szóval én sokszor megértem Alekoszt, csak néha kicsit túl keményen odacsap. De alapjaiban igazat adok neki.
Na igen. :) Vagy egy karton borra.
De azt is el lehet érni, hogy nyitott legyen rá. Csak lassan.
Meg jó sok gyógyszerre, amit kellő időben finoman adagolni lehet neki...
További ajánlott fórumok: