Való Világ 2010 (beszélgetés)
Lehetett volna Anikó is olyan "tökös" és kihívja az Alekoszt!
Szívesen megnéztem volna a párbajukat.
Akkor azt szűrném le,milyen az aki ír!:))))
Tudod ,igazából jobban meg lehet ismerni valakit a neten,mint az életben...vagyis inkább hamarabb!:))
Elkéstem, mert hosszabban írtam ugyanezt!
na mentem!
Szidjátok tovább Alekoszt!:)
Majd jövök és szídom Évát! :)
Itt vagyok, sziasztok, valóban azok vannak itt többségben, akik ki nem állják Anikót, de ez engem kevéssé zavar, én az ellenvéleményeket jól viselem.
Azt hiszem, Anikó a legcsekélyebb mértékben sem szorul az én védelmemre.
Mindenesetre tegnap, a kihíváson igen megalapozottan és tárgyszerűen szólt a társaihoz.
Alekosznak pl. azt jegyezte meg, hogy nem tud szeretni, nem tud bocsánatot kérni, továbbá helyesen világított rá, hogy akit szoros barátság fűz a másikhoz, azt előre szokták tolni, nem sértegetni és folyton leszólni, ezzel az Évával való kapcsolatára utalt.
Nagyon egyetértettem a kritikájával, de a többieknek mondott szavaival is.
A tiszteletet mindenkinek meg kell adni.
Én is mindenkinek megadom.
De ha eljátsza a bizalmat, és szégyelnivalóan viselkedik, akkor nincs mit tisztelni tovább.
Jó példa a hajléktalan. Ül egy padon, és nem árt senkinek. Elmegyek mellette, és sajnálom, hogy nincs hajlék a feje felett. Ha megszólítom, tisztelettel szólok hozzá, és magázom .
De ha ugyanez a hajléktalan a pöpösét lóbálva üldözni, zaklatni kezd egy nőt a parkban, akkor hagy ne tiszteljem már!
Így most könnyű meg egyszerű a tisztelet szóval dobálózni. De ha mondjuk az utcán egy szimpla hajléktalan beléd kötne, cigit követelne.. akkor is megadnád neki az alapvető tiszteletet?
A tisztelet az nem alanyi jogon jár, részemről biztos nem. Azt ki kell érdemelni, csakúgy mint a bizalmat.
Te tudod.
Igazából egy útszéli hajléktalannak is meg kellene adni,csupán azért,mert egy ember,olyan ,mint te.
Kalácsot és bort is vinnél neki?
mert akkor olyan lennél, mint Piroska. :)
Ehh,most épp Alit bántotta mindenki,nem?:)))
Évát sajnálták,védték,hát valakinek Ali pártjára is kellett állni!!:))
Ez butaság!
Senkit nem ismerhetsz meg néhány fórumbeírásból.
Ez alapján levonni a következtetést, hogy milyen az életben, butaság!
Pl:
Mi van akkor, ha nem én írok most?
Vagyis nem az ír aki eddig, hanem valaki az én kódommal, vagy valaki az úgyfelejtett számítógépről?
Akkor is ilyen könnyen megállapítanád hogy milyen vagyok? :):)
Tisztelni nem lehet azt aki nem úgy viselkedik.
Ettől függetlenül egyet értek abban,hogy kulturáltan és intelligensen is lehet róla beszélgetni.
Ez tévedés,kedves Alkeszosz.
Mindenki olyan kicsiben,mint nagyban.
Ha te itt ilyen vagy,az életben is ilyen vagy.
Ez függ a szituációtól is,és a tettektől.
Jerzyt kedvelem,de ha hülyeséget csinál mondjuk Alek ellen,akit nem kedvelek túlzottan,akkor nem védeném.
Ez nem igaz.
Csak leírtam ,hogy látom.
Nem illettem sem csúnya szóval,sem gúnynévvel asszem:))