Való Világ 2010 (beszélgetés)
nekem egyébként tízszer szimpibb volt a giginél a zsuzsi. tudom, hogy milyen, de számomra sokkal emberibb gigikénél. nem volt vele bajom.
és olivér még csak figyelmeztetést se kapott, hogy bántotta. meg ha jól tudom, olivét hazudta zsuzsinak, hogy kötelező feladat a vibrátoros sz-pásos dolog ..
:D:D:D
milyen igaz ! :)
Nem tudom, hogy a férfiaknak bejön-e. Sztem csinos, cserélnék vele testet, de a feje az nagyon gáz!
A természete pedig egyszerűen borzasztó!
mondjuk én is gigiellenes vagyok, de ez az elnevezés ha belegondolsz neked is elég rosszul esne, szerintem ezt bárki szóvá tenné :)
de ettől még én is a villa színésznőjének tartom :)
szerintetek bejön a tvnéző férfiaknak a gigi ?
(mert a nők biztos, hogy nem szeretik, süt róla, hogy flegma, beképzelt.)
és ha tudják azt is tudják, mi volt győzivel ?
szerintem a férfiak jobban szeretik a szendébb, aranyosabb lányokat, ráadául gigi fiús.
még a szex videójában is férfias szerepet játszik,
meg puskával lövöldözik.
TEgnap sem értem, hogy miért Alekra haragudtak, az sms-ek miatt... "Rácz ÚR", "Villa-Szinésznője"
Az egy dolog, hogy ezt Alek találta ki, de úgy látom, mások is így gondolják.
Megjegyzem, nem rosszul. Gigici parádézik, a fenekét fényképezteti, "hempergőzik" Győzivel.. benn meg játsza a szűz-lányt!!!
Pedig már biztos párszor megmászta volna Erzsit!
..mikor múltkor a fürdőbe elkezdte neki, hogy : "Nyugszika"!!! Végem volt!
Gigi jó nő, Győzi meg JÓ pénzes.!!!
Azért Gigi annyira nem jó, nekem legalábbis nem:)
Egyébként meg Éva jól látja a dolgokat, hiszen mit mondott? Gigi egy akkora k..va lehet a való életben, mint az ólajtó.
:D
én csak annyit tudtam eddig, hogy az erotika parádén fotózkodtak.
de ha ez igaz, az nagyon duuuuuuuurva ...........................................
mert akkor tényleg NAGYON megjátssza magát a gigi, jobban, mint eddig gondoltam.
eddig szimpán csak egy beképzelt, másokat lenéző lánynak nézett ki, de így .....
Igen, Ő Gigi, de Nektek ez miért új?!?!?!
Én már akkor tudtam, mikor beköltözött a villába!:)
ezen a linken győzi azt mondja, a lány már a menyasszony volt és nmegcsalta.
akkor ő lenne a gigi ?????????????,,
sőt, az is rémlik, hogy arról is cikkeztek, hogy az ildikó nevű szerető egy eléggé fiatal nő.
szóval biztos, hogy ő az az ildikó.
és vagy eséllyel volr közöttük valami.
az is rémlk, hogy pár hónapos kapcsolatról cikkeztek, ami után a győzi visszatért a beához.
igrn, én is határozottan emlékszem egy ilyenre, hogy együtt jártak és válni akart bea.
el tudjátok képzelni gigit győzikével dugaszolni ? RÁADÁSUL 17 ÉVES VOLT .........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ha ez igaz, akkor gigike nagyon nem magát adja bent. magyarul olyan ő, mint a szandika, csak leplezi.
Amit én olvastam cikket erről abban az volt, hogy komoly kapcsolat volt köztük és Bea emiatt akart válni.
Meg hogy Bea amikor meglátta Gigit (=Ildi)hogy bekerült a villába majdnem felrobbant.
Aztán hogy mi igaz mi nem azt sose tudjuk meg. :)
de akkoriban nm az volt a téma, hogy győzi együtt is lakik azzal az ildikóval vagy legalábbis valami komolyabb dolog van ?
mert a mostani cikkekből, amit a gigiről olvashatunk, az derül ki, hogy csak bejött a győzinek. de akkoriban arről volt szó, hogy járnak valami ildikóval ..