Való Világ 2010 (beszélgetés)
egy metafórával pedig nehéz kapálni:D
De ezen nevettem. Hát szerinted mi máson nevettem?
ha itt ilyen vita van akkor mindig az jut eszembe hogy lehet hogy az egész vv meg van irva szóról szóra és igy teljesen értelmetlen minden latolgatás és ettől olyan somolygás jön rám:D
egyébként odabent olivér szava volt nagyon-nagyon mérvadó.
ő volt az, aki az elején laust tartotta bombaerősnek és ez kisugárzott a nézők véleményére is, aztán ő kezdte el bécit bombaerősnek tartani, ami szintén erősen hatott a bentiekre is meg a kintiekre is.
Előre felé tippelhetünk. Azt lehet ellenőrizni és nem kell feltételezgetni. :)
Azt írtam, ne szóljunk bele, nehogy mi is kapjunk - erre írta Zsu, hogy nem érdekli, ezen nevettem. Ez gond?
van, ezért nem is általánosítrok :) a kapanyél pedig csak metafóra volt :)
jó, zárjuk le .)
holnap úgyis lesz más témánk, előre tudom :)
egyébként ez érdekes, én akkoriban még nagyon bírtam a bécit, mikor ez a hierarchia játék volt, de én is marhára meglepődtem, hogy ennyire erős helyezést kapott , mert tényleg elveszett a többiek közt. gigi meg főleg. az első 3 hónapban egyfolytában csak évát-olit-alekoszt mutatták. ez később változott meg.
egyébként nekem azzal nincs bajom, ha valaki szürkébb karakter volt, nekem a kedvenceim inkább közülük kerültek ki. de attól még ha vki szürke volt, azt mondjuk ki.
Ez van.
Mivel nem tudod bebizonyítani az ellenkezőjét, így felesleges rajta vitatkozni.
neki felállítod, nekem meg nem???????????????:P
92312
"Főleg, hogy nem nevettem ki senkit."
Hm.
fogalmazzunk úgy, ahogy Anikó tette tegnap Alekosszal kapcsolatban :) 2 külön út, amelyik néha találkozik, de ennyi :)))))
Doki, nekem nem azzal van a bajom, hogy más a véleményed, mint nekem, nem vagyok már pisis óvodás. nekem az a bajom, hogy néha felállítasz egy tézist (ami szerintem alapok nélküli ) és totálisan bizonyosnak tartod.
számomra soha nem tünt erős személyiségnek. Vhogy nekem eleinte inkább szürke kisegér volt. A tesója se értettem, h miért kapott 1. helyet a hierachiában. De erre azóta se sikerült rájönnöm. Talán azért, mert a ygengébb jellemeket maga alá tudta renmdelni, és ezzel császárnak tünt a többiek szemében????? Hmmmmm....... Másra nem tudok gondolni. Én már akkor meglepődtem.
Természetesen nem fogom érteni, mert két lábbal állok a földön. Ezért fogalmam sincs, mire célozhatsz ezzel a valóság-dologgal. Főleg, hogy nem nevettem ki senkit.
esküszöm beszavazlak a villába, megnyernéd:DDDDDDD
Semmi, mert nem akarsz megérteni.
Akkor hiába magyarázok.
Majdnem mindegyik vita felesleges és mindegyik előrébb viszi a világot.
jaj , pl. Olivér meg Ginát tartotta finalista -jelöltnek.. most akkor mi van, ha Éva meg félt Gigitől ?
Mindegy. Ezeket nem fogod érteni és itt vagyunk párhuzamos síneken. :)
azokat a vitákat szeretem amik előrébb viszik a világot
Akkor szumma:
Gigi nem a gyengém és sokan lényegesen gázabbnak ítélték mindig is, mint amennyire gáz. A lelketlenségét meg én nem láttam benne.
A játék elején erős volt jó ideig.
Akik nem szerették, persze, hogy nem hiszik.
Éva vajon miért rosált tőle annyi ideig? Mert ő is tudta , hogy erős.
nem mindenki, tehát van olyan, amugy más nem kell kapálni mert száz kapás munkáját elvégzi egy gép 3 nap alatt...
További ajánlott fórumok: