Való Világ 2010 (beszélgetés)
Így van..nekem is nagyon szimpi lett..és ha bármelyik összefoglalót nézem vissza(a régiekből)is,nem találok semmi olyan hibát,ami miatt nem lenne az..
sajna alek nagyon elnyomta őt,és többször megalázta nyílvánosan is..
bezzeg alek nagyon nem bírja a kritikát..
lásd,mikor ani beszólt neki,és rápirított milyen is,egyből látszott rajta a hirtelen gyűlölet ani iránt..míg előtte cicázott ill.csak szeretett volna vele,ettől hirtelen nagyon bepipult..
egyszerűen nem látja kivülről magát,azt hiszi ő a mr tökély,holott egy nagy nulla..számomra legaláb is..mint férfi,mint ember..talán,ha évától is és a többiektől is állandóan kapta volna a kritikát,rádöbbene magára..
nna de ő henceg..neki mindent lehet..
(bocsi a rajongóktól!)
Szép a nevelő szándék, de én ezt nem ennek nevezem, hanem cezaromániának.
Alek kicsinyes, pitiáner módra viselkedett. Az ilyesmi intelligencia és jó modor kérdése, ami egyelőre belőle hiányzik.
Ő egyszerűen képtelen saját tevékenységét kritikusan megítélni, ez komoly önértékelési hiányosságot tükröz, de még változtathat rajta, ha lesz benne hajlandóság.
Remélem, igen, és akkor könnyebb lesz a boldogulása, a közösségbe való beilleszkedése is.
Nem együgyű csak irigy,mert inkább kiöntötte a bort nem hogy az Évának adta volna.))
Alek nevelő szándékkal dorgálta meg Évát,szerintem.)Lehet hogy én más szögből láttam?:DDD
Jerzy tegnap helyesen világított rá Alek kicsinyességére, amikor egy korty bor miatt patáliát csapott és megsértette Évát. Kár, hogy makacsul védte az igazát és később sem ébredt rá, hogy nagyon elvetette a kapanyelet, és az önkritika nem tartozik az erős oldalai közé.
Az eset ismét arról győzött meg engem, hogy a lengyel srác egyáltalán nem olyan buta és együgyű, mint amilyennek az elején mutatkozott. Megvan a magához való esze és most már hangot is ad a nemtetszésének-ha máskor nem, utólag.
Ezt mindenképp a javára írom.
Ahogy elnézem, Alekot porig alázta a kemény kritika, amit a képébe kapott/nem először/, miszerint érzelmi analfabéta, de legalább kibillent a nyugalmából és ráébred, érdemes elgondolkodnia a megjegyzésen, u.is tényhelyzet, hogy érzelmi téren elég rideg, és azt a keveset is, amellyel esetleg rendelkezik, jócskán visszafojtja..
Számára e tekintetben is hasznos volt a valóság-show, mert segítette őt a felismerésben, hogy nem baj, ha időnként tükörbe néz.
Egyelőre tiltakozik a kemény megjegyzés ellen, cáfolja annak megalapozottságát, de idővel rá fog ébredni, hogy amit ennyien látnak egyöntetűen, és észrevételeznek, az aligha lehet valótlan.
Szóval éppen itt az ideje, hogy az "egójáról leszálljon az I.Q-jára", ahogy mondani szokták, mert nála csak az előbbi verdesi az eget, az utóbbi elég messze van attól.
Talán egyszer ezt is felismeri, összekapja magát és levonja a tanulságokat.
Ebben én derűlátó vagyok.
vmennyire ilyennek kell lennie az alaptermészetének, különben, mégha szerepet játszik se tudna hiteles lenni ennyi ideig.
Amúgy sztem az anyja olyan lehet, mint a páromé :) Csak a jót látja meg benne, és mint a ló, akinek szemellenző van feltéve, a rosszat nem :) Így, csak olyan megerősítést kap tőle (márpedig minden pasinak az anyja példája a nőideál), h így tökéletes, nem kell változnia, sőt! a világon nincs jobb ember nála. Ahányszor láttam az anyját nyilatkozni, mindeg ez jött le belőle..... Nme a legjobb anyatípus..... És nem a legjobb szeméyliségformálás.... Mintha szerelmes lenne a gyerekébe. A rák anyák hajlamosak az iylenfajta túlzásba esésre, uhogy nem lepődnék meg rajta, ha kiderülne, h rák a horoszkópja anyucinak :) Az iylen anyósnak se a legjobb, uhogy sok szerencsét annaka hölgyeménynek, aki megnyeri Alekosz felségkeresőjét! :)))
úgy érzem alekot nem lehet megérteni:D
vagy nagyon nagyon tudatosan játssza ezt a szerepet amit előre eltervezett, vagy tényleg ilyen de akkor az még durvább:D
Sziasztok!:-)
van 1 megérzésem ami lehet hülyeség--majd ti eldöntitek:-)
Szerintem Alekosz azért csinálta a balhét, hogy
1--Ani és Éva egymásra borulva sírjanak és így hátha erzsit viszi ki Ani
2--Anit jól felhúzza és vigye ki őt...
magyarul Évát akarta védeni
az első szempontom szerint ugyi:-) mivel "jóban" van Évával "szemétség őt kivinni--ezzel Ani ellen "hergelni" a nézőket....
én ezt éreztem főleg amikor azt mondta erzsinek, hogy gondolkozzon és vasárnap rájön miért volt a balhé...
úristen, most látom, hogy elmented a hsz-emet is.
kezdek félni..
Szia
:)
egyáltalán nem.
már csak alkeszosz hiányzik a szurikáta opció beállításainak magyarázatával.