Való Világ 2010 (beszélgetés)
Én is ezt mondom! :S
(Tegnapelőtt a viasaton volt cekc!) :P
Egy éve még tévében sem látok szex-et, nincsenek fájdalmai, de még a kedvem is jó :DDD
Valami tudat módosító hiánya okozhatja Oli fájdalmait :((((((((((
Hidd el én tudom milyen mikor nincs hetekig hónapokig,sőt 1 évig szex!Rajtam senki nem vette észre,és nem azért mert elfojtottam!Így toporzékolni,és szenvedni egy kábszeres tud!
Amúgy ezeknek csak akkor adnak fáj.csillapítót ha kérnek,vagy van is valami ott bent?
Sziasztok!
Én örülnék, ha Zsófit vinné ki Alekosz. Tegnap ahogy nagyarcúan bájvigyorogva előadta magát, hogy őt nem meri kivinni...pfff
Én eddig amondó voltam, hogy Alek gyáva, ha Zsófit viszi ki, de mostmár azt mondom vigye!
És ő az akinek igazán mű sírásai vannak, mert én könnyeket még nem láttam sírásaikor.
A 2 éves gyerekemnek vannak tök ilyen nyavajgós "száraz" sírásai mostanában:)
Olivér valóban egy sunyi gyökér, ahogy kérdezte tőle tegnap Balázs, hogy hogy van és ő elővette azt az ártatlan kutya tekintetés, majd csak el nem bőgte magát, leköptem volna legszívesebben.
De ha ennyire hiányzik neki a p*na, nosza go home!
Hajrá Szandika!
Alkesz szerintem nem meri kivinni Gigit, bár nagyon jó lenne. Gondolom Zsófit viszi.
Mindennel egyet kell értsek!
Olivérnek sóvárog a f****!Ezt szebben nem tudom leírni!Tegnap ocsmány volt,mikor kérdezte tőle Balázs,hogy hogy van?Elkezdte sunyi,és aljas módon mindenki tudtára adni,hogy küldjék már be azt a szerencsétlen Enikőjét!Olvasni lehetett a sorai közt!
Zsófika,egy undorító liba!Ha tehetném kicsinálnám az idegrendszerét!Engem is idegesített a ropogtatása!A végén pedig úgy köszönt el tőle,mintha nem id érdekelte volna!Reggel meg bőgve indította a napot!Aleknak igaza van!Egy Vígszínház a kislány!
Anikót én is épp pont tegnap figyeltem, mennyire lukas a feje tetején a haja... Nem tudom miért jó, ha tönkreteszik a természetes hajukat, annyira nem lehetett rossz neki.
Olivér egyébként nagyon sunyi - úgy csinál, mintha ő lenne a legőszintébb a villában, de szerintem egy szava sem igaz, legfeljebb azt tudom elhinni neki, hogy hiányzik a szex, a többi szimpla manipuláció.
Zsófikát meg tényleg eltávolíthatná Alekosz, nekem az volt a legdurvább tőle, mikor említett "úriemberrel" heves csámcsogás, szürcsölés, cuppogás és ropogtatás közepette beszélt, akkor olyan volt a csaj, mint egy disznó...
Tegnap az édesanyja azt mondta, hogy azt szeretné, hogy a fia összejöjjön valamelyik lánnyal a villában.Ezek szerint a "kinti lányoknak" nem jön be az ő kicsi fia.Nincs sikere a lányoknál.
Nem csoda, csak rá kell nézni.....
OFF:
Egyébként az teszkó titok könyv erősen viszi a pálmát!Eszméletlen jó könyv! :)
Én nem tudtam abbahagyni az olvasását!Aki szereti a fanyar humort,annak ajánlom! :)
..de még mindig jobb,hogy ettől hullot ki a haja,és nem hormonális,mert így még rendbefog jönni neki.
...de Anikó is kopaszodik.Fejtetőn nagyon ritka,ha begumizza akkor csak egy csík az egész.
Kérdezhetek valamit?
miért nem rakott
olivér
is
dzsidzsire,
ha
már taktikázot
a
négyesfogat???
akkor
úgy
lett