Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ez ugyanolyan érdekes volt, mint amikor szilveszterkor kellett a sztárvendégről dönteni.
Na persze,mikor a szilveszteri gázsi a legnagyobb, meg hónapokkal előre lefoglalják, majd pont arra vár VAstag Csabi meg NOrbi, hogy lehet, hogy ők mennek be, mi?
Annyira, de annyira hülyének néznek minket.
Jerzy és Gigi büntetését sem a nézők döntötték el, mert a jóérzésű nézők csak 1 napot szavaztak volna meg. Az, hogy 1 hét legyen a büntetés, a csatorna véleménye volt, nem a nézőké.
Azt nem értem, ezek nem olvasnak fórumokat, nincs egy ember, akinek ez a dolga? Mert akkor talán visszavennének a nézők hülyének nézéséből is:)
Szívesen:)
Nekem is új volt, meg is lepődtem rajta, azért osztottam meg veletek.
Pontosan erre gondoltam én is, mikor néztem.
Az oké, hogy hülyülésből csinálták és utána megölelték egymást, de arról volt szó,. nem tehetnek olyat, ami más számára veszélyes. Mekkora erővel dobálták már a sok cuccot?
A másik, hogy majd a szívem szakadt meg azért az 1000 Ft/kg os szőlőért, mikor dobálták. Szégyen. Én csak ősszel eszem szőlőt, mikor terem, ez meg ehhez szokott?
Egy online szavazás állása a borsonline.hu-n:
Ön szerint kit hív ki párbajra VV Alekosz?
Anikót 4.7%
Bécit 1.6%
Gigit 14%
Gombit 0.9%
Jerzyt 1.8%
Lacit 4.1%
Olivért 1.8%
Szandikát 1.3%
Zsófit 69.6%
Sztem is Zsófi lesz a kihívott és Alkesz jön vissza, nem is kérdés.
Valszeg nem sok de a hülye még csak tovább ront a helyzeten.
Gigingyónak tényleg jó a haja de mikor a homlokánál meglátom az a madárfészket hánynom kell:-))
80-as években volt divat!
Meg van itt minden tervezve, rendezve, mint egy balett, és készen adagolják be a nézőnek, hogy komolyan elhiggye, ő is részese, alakítója a játéknak-de ez senkinek ne vegye el a kedvét, beszéltünk már többször róla.
Ettől még mindenki felhőtlenül szórakozhat és tegye is!
Have a nice day! Have a pleasant amusement!
Én úgy látom csajok,h a 7-en a szerkesztők új lapot osztottak a villalakóknak.
Gondolták Anikónak elég volt a jó kislány szerepből,Évát meg visszavarázsolták gonosszá!
Műhaj királylánynak meg a lázadót osztották.
Ja Én biztos,h meg büntetném Olit és Erzsit is-Amit az egyiknek nem lehet/zsuzsi/a másiknak meg igen.Meg egyáltalán milyen szennyet csináltak,
Persze most a Genya Rácz testvérek nem mondták,h milyen bunkók ezek!
Ezt olvastam a vv oldalán:
Mától Zsófi lesz az uralkodó, Béci és Olivér pedig a Villa szolgái közé kerül.
Pl kíváncsi leszek h a hierarchia megfordításáról mikor láthatunk összefoglalót. Ma este ugye elvileg csak élőben, mivel a szavazás tegnap este volt, és az összefoglalót - elvileg - az előző napi eseményekből készítik.
Persze találóan már írta vki, hogy amikor Gigi-Erzsi romantikus éjszakájáról kellett dönteni, és mi úgy döntöttünk, h külső helyszínen legyen, akkor is egy éjszaka alatt sikerült egy helikoptert keríteni, és mit ad Isten, pont szabad volt a President hotel elnöki lakosztálya...
Nem olvastam teljesen vissza mindent, de valaki azon füstölgött, hogy nem is igaz hogy a villalakóknak meglepetés mikor lesz a kihívás. Eddig minden egyes, kiválasztás kihívás alkalmával mikor kapcsolják a villát, nem lehetett meglepett arcokat látni..........
az összefoglalók pedig sokszor zavarosak követhetetlenek, hogy most melyik nap van(azt odaírják hogy hány óra)éppen.