Való Világ 2010 (beszélgetés)
Buci sokkal jobban vezeti el kell ismernem, pedig elején nem örültem itt látom
Anikó engem idegesít elég volt mai online meg pár hasonló mocskossága
Meg este is ő duhajkodott a leginkább! :) Egy car ember.
Anikót nem tudom utálni,úgy vagyok vele mint Olival.Van amikor nem szimpi,de nem tudom utálni,bár sajnos szeretni se tudok senkit bentről.Kivétel Alekot!
HAHA Oli is sunyi:)))) Mindenképpen férfit vinne ki?Na persze:)Itt a lányok a gyengék (most)
Gigi és Anikó: kezdetek óta utálom őket
Amúgy Lacinak nem áll jól ez a stílus,nem tetszik.
Erzsi meg ennyit szerepelt a 2 hónap alatt,mint amit most eldumált.
Én am Gigit is utálom.:S Szinésznő !:D
De az is gáz hogy Oli is részt vett a döntésben hogy mi legyen a kollektív büntetés mikor ő sem ment tornázni sem
J. azt mondja Aleknak 8 általánosa van, de neki is, ezt nem meséli? Most jár estire... nem gond, csak akkor másnál miért az?
Ennek a Zsófikának mi a bánattól lett ekkora önbizalma?
Zsófi naponta háromszor edzeni akar. De reggel nem ment ki tornázni.
Szerencsére:) csak azzal lesz gondom, hogy heteig hívják majd minden műsorba nyávogni.Én azt nem tudom szegény szülőknek nem égő, hogy ennyire buta a lányuk s ezt meg is mutatja az egész világnak? Tényleg sajnálom őket :(
Igen:)vajon kit hív ki végül:
de perceken belül kiderül az is mennyire tökös Alekosz
Mert bent teljesen más erőviszonyt gondolnak,azt tudják amit szerkesztők nyomatnak
Zsófitól már rosszul vagyok.
Pokollá teszi Alke életét. Már előre félek:))
Akkor majd azt nyomja, hogy "kint is akartam maradni, ezt akartam":)
Engem is kiakasztott:)
Egyik nap valaki ledurrogott itt engem, hogy Zsófit nem értem, mert ő azért csinálja ezt, hogy kint is maradjon. Mondtam,hogy NEM,mert ő azt gondolja Alekosz kint marad. Nos nem tudom ki volt az, de remélem most nézi:)))
Különben elérte Zsófi, hogy Gigi és Anikó mellett őt is utáljam:)
De egy jó ideje már nyomja ezt a szöveget,h ő kijön és kint hagyja stb,de engem úgy irritál,szívem szerint úgy elmondanám neki a véleményemet.:D
Nagyon nagyot fog koppanni,ha kijön párbajra...végül pedig kint marad.:S Ciki!
Úgy látom, hogy nagyon lebecsülik Alekoszt, ott mindenki úgy gondolja, hogy visszajönne vele szemben
Zsófi megbolondult ha azt hiszi van esélye Alkesszel szemben
Húú ez a Zsófi milyen egy kis csicska.Kijön és kint is marad.Nem tudom mit pofázik ezen ennyit.Kis nyafi csaj.:S
Mit ettek ezek Mackó sajtot,h ilyen kemények??
Ezért szeretem mert Ő nem kivételez senkivel.
További ajánlott fórumok: