Való Világ 2010 (beszélgetés)
Én úgy értettem, hogy arra mondja, hogy kint is elkülnülnek majd tőlük. Én íyg értettem, de lehet, hogy naív vagyok :)
Nekem Alekosz a kedvencem. Ő egy ártalmatlan, jóindulatú, vidám figura. De Évát is kedvelem, mert ő meg egy nagyon szókimondó, őszinte csajszi.
Azon gondolkodom, hogy Zsófi most komolyan azt gondolja, ezzel a stílussal növeli a népszerűségét?
Ez igaz. De attól remélem, hogy nem egy izgalmas rosszindulatú ember nyeri :O)
OLi Éva Alek Szandy a király!!!
Laci
nem
évire
mondta, hanem
h. ha
évi
marad, csótányos
esz
a
ház.
csak
íy
vágták
össze, h
olivér
megint
oszthassa
a
háta
mögött.
És hogy jön ő ahhoz, hogy fenyegetődzön a kinti dolgokkal.
Igen, szimpi a Gombi, Jerzi, néha még a Gigi is, de elég unalmasak.
Ezt nem értem én se! Béci szolga és mégse kell semmit csinálnia. Éva pedig maradt néposztály. Én nem vagyok oda Éváért, de szerintem túlzás ahogy bánnak vele.
Zsófi egy irritáló, nyavajgó idegbeteg, önállóan gondolkodni képtelen kis sz.r!
Sajnálom Évát, mert minden szutyok rajta csattan.
A 6-os csoport egy nagy szennyvízhálózat. Bár Olivér nem volt valami korrekt ezzel a kis játékkal, nem nézte a következményeket, és minden Éván csattant.
A Laci meg egy f..z!
Hogy jön ő ahhoz, hogy csótánynak nevezze Évát? ennyi realitás érzékük nincs ezeknek a majmoknak?
Az a Vitko Laci, aki megnyerte?A házat eladta, a kocsit összetörte, a pénzt elherdálta és most megint kinn dolgozik külföldön?
Gigi a randin szerintem hasmenést kapott a sok gyümölcstől ezért a nagy nyögés!!!
További jó párbajozást mindenkinek.
Szép estét,jó éjszakát!!!!!
De miért Évát ugráltatják, amikor őket Béci meg Oli csicskáztatta!
Hát igen, ettől függetlenül ez most jól ki lett találva, mert a négyes már kezdett egyre gusztustalanabb lenni a kavarásukkal és mások húzásával.
Elbízták magukat.
Erre nem számítottak. Ez jó ellen húzás volt szerintem.
Persze fog ez még összevissza alakulni.
Nem sok következetes jellem van benn.
Azt nem láthattuk előtte hányszor kérte meg,mert úgy látszott próbálja kihúzni magát az utasítás alól.
Nekem jobban tetszett az a poén,hogy ugráltatják Évát!
Hát megmondom őszintén, hogy annyira kiemelkedően nagyon pozitív embert nem látok, mint amilyen korábban Vitko Laci volt, úgyhogy egyelőre csak a negatív, rosszindulat az, ami miatt látom, hogy kit nem.
De nem tudnék olyat mondani, aki nagyon igen.
Gombi szimpi, Laci, Jersey, nekem Gigi is oké.
No igen!
A két fiú, amíg ők voltak az uralkodók nem csicskáztattak ennyire mindenkit.
Ráadásul ezek nem is mindenkit ugráltatnak, csak bizonyos embereket.
Én szeretem nézni, jókat röhögünk esténként, de Zsófi már eléggé irritál.
Hát én se csináltam volna rendet, hogyha így mondja nekem a zsófika....
Szerintem se ő fogja megnyerni,csak azért irtam,mert annyira mindenki ezzel a csapat dologgal van elfoglalva,és nekem mostmár kicsit kezd elegem lenni ebből.Itt egy emeber lesz a nyertes nem egy csapat.
Hát igen,de büdös a munka,jobb inkább mást szivatni.
Szerintem is előbb-utóbb verekedés lesz!
Zsófi csicskáztatta, ő eleget tett a kérésnek. És az a majomképű kis pondró tizenéves Zsófika, egyáltalán, még játékból is, hogy képzeli, hogy így beszélhet bárkivel is?
Szerintem ez egy tök jó poén volt! :)
Gigi meg Anikó mit ugráltatja Évát, amikor egy szinten vannak.
Szegény. Ez komoly csapás :)
A porszívózást is Oli mondta Évának
További ajánlott fórumok: