Való Világ 2010 (beszélgetés)
biztos,h,NEM!
nekem,is,elborult,volna,az,agyam,mint,lacinak.
Akkor minek nézed?
Nem értem. Ne büntesd magad!
Egyáltalán miért kel így beszélni? Normális stílusban nem lehet?
na sziasztok végeztem a videokkal tugyátok két gyerekem van és csak most fejeztem be
utálom Olivért mindenkit bábuként mozgat
Alekosz egy ocsmány féreg Szandikat egy rütvös K. Éva egy ocsmány féreg ki mindenkit kibeszél
Gombi egy olyan ember oda húz ahol érdeke látja Jerzsi is szintén oda húz ahova érdeke látja
hajrá Béci, Gigi ,Laci .
hát Anikó és Szofi olyan mintha nem lenne
Bocs az erős szavakért de így látom
Megmagyarázta, hogy direkt megvezették őket, mert Alekosz már hetek óta tudta, hogy Zsófit viszi ki!
Szia Cicus:-)
Jaja! Komolyan gondolta Lacus, nyilván nem szó szerint, de mindenki tudja, hogy mit jelentenek a szavai.
Agresszív ember az, csak megtanult fegyelmezett lenni.
Na még jó.
De nem szó szerint értve, azzal az átszellemült arccal, szerintem ijesztő.
Ma a Fél kettőben maga versenyzőket kiszűrő pszichológus mondta,hogy a Laci által kimondott szavak generálhatták a Szandika kiborulását.
Így beszélni egy játék kapcsán,csak olyan tud,akiben nagyon sok agresszió van,s ami a legrosszabb,hogy elfojtja ,de ez nem lesz mindig így,ahogyan ki is bukott most belőle.
De senkinek senkije, csak valami civil "rajongó"? Kinek szurkol?
(lemaradtam a műsor elejéről)
Én nem emlékszem,hogy ilyen nagyon generálták volna kívülről a feszültséget a régebbi VV-kben.Két csapatra osztás: lila-zöld pólós csapat.Hierarchia felállítása....csere.
Eléggé kemény dolgok.
Laci milyen pszichológiai teszten felelt meg arra,hogy bekerüljhessen a villába?Alekosz kimondta róla,hogy félelmetes,és az is.