Való Világ 2010 (beszélgetés)
itt nem is az a baj,h taktikázik hanem amikor a többieket kioktatja,lenézi a viselkedésük miatt!!!
Pont Ő akinek szintén volt pár zűrös ügye!!
Álszent kígyó mint kettő!
Mint írtam nincs benne sok újdonság.
Másrészt eldöntöm mire koncentrálok, ne találj meg mindig azért, mert nem egyezik a véleményünk.
Anikó egy affektálos hisztis csaj, Béci meg teljesen lényegtelen mit színészkedik villában ha az életben lop, csal, hazudik. Érdekesen gondolkodsz. Nem kell egy véleményen lenni,de ne oktass ki rendszeresen,mert nagyon unom.
Köszönöm.
Egyetértek, bár az kérdéses, hogy kinek szimpatikus az, ha teljesen az ellenkezőjét mutatja bent, mint amilyen a híre kint.
Először azt írtad, hogy a Béci jellemes és példamutató.Szerintem maradjunk akkor abban, hogy ennek mutatja magát.:)
Ennek megvan a lehetősége, tagadhatatlanul így van.
Ez is egy eszköze a játékosok manipulálásának, de ez sem újság.
A rendezők, ill. az Rtl Klub irányítja a játékot, minden az ő kezükben van.
Aki itt nem játssza meg magát, az hülye. Ez egy valóság-show, ahol az a bolond, aki mindenét, teljes énjét kiteszi az asztalra.
Itt a nézői szavazatok érdekében ügyeskedni kell és az alakoskodás sem főbenjáró bűn.
Én nem fogom a pártját, nekem édes-mindegy, ki nyer majd, de aki Béci felett pálcát tör, az Olivérrel, meg a többiekkel is tegye.
Ezt javaslom nektek.
Variálják a műsort mint a borz a .......
Az esemeseket cenzúrázzák a szavazatokat manipulálják,azt csinálnak amit akarnak!A hitet meg hagyják hogy a kedves néző ezt higgye hogy Ő irányít!Ti még hisztek a mesékben?:DDDD
Ez érdekes, és elgondolkodtató. Ki a fene gondolná, hogy egy ilyen játékra is fel lehet készülni.
Ennek ellenére sem tűnik a legerősebbnek bent.
"Szóval egyelőre a fiú jellemes, példamutató-szerintem."
A kérdés, hogy melyik az igazi jelleme, mert ugye abból nincs kettő:)
Számomra asszem nem kérdés, és az még véletlenül sem példamutató:(
Ez már régóta ismert hír róla, de ennek most nincs jelentősége.
Arra koncentrálj, ahogy most viselkedik a villában, és az elég kiegyensúlyozott, elfogadható, különösebb probléma nincs vele, az igazságszeretete pedig, ahogy megmondta a véleményét Olivérnek, annak önzése miatt/l. a hűtőszekrény-jelenetet/, dicséretes volt, mert nem bántotta meg vele, mégis az igazat mondta.
Szóval egyelőre a fiú jellemes, példamutató-szerintem.
Lassan hullanak ki a lányok, amit személy szerint nagyon sajnálok, de itt jön ki igazán, hogy a bentiek sajnos gyengébb idegzetűek a fiúknál.
Túl érzékeny Szandika, de Anikó is egyre nehezebben bírja a bezártság okozta lelki megterheléseket. Még aránylag Gigi a legerősebb/ őt talán élteti a Jerzy iránt táplált érzelmei is, bár ez nem mindig egyértelmű/ Éva pedig a legsebezhetőbb, a leggyengébb.
/Jerzy-Gigi kapcsolatában úgy tűnik, a fiú kötődése az erősebb./
Azt nem állítom, hogy nagy fazon, de a különc okoskodásaival, fura szóhasználataival igen szórakoztató, és a józanságát bizonyítja azzal is, hogy ráébredt, ezeknél a lányoknál nincs keresnivalója, így leállt a nyomulással.
Javára szól az is, hogy kizárólag jó indulatú megnyilvánulásai vannak, amelyekkel rendre elnyeri a nézők rokonszenvét.
Magam is úgy látom, a verseny I.sz. esélyesévé lépett elő.
Ha így volt, örülök neki.
Minden hasznos ötletet átvehetnének, ami egy másik típusú valóság-showban bevált.
Azt hiszem, ez nem tilos, elvégre a BB már nem megy.