Való Világ 2010 (beszélgetés)
A műsort vele szeretem nézni. Engem azért a komplett ember érdekel.
Fura lenne (szélsőséges példával) egy pedofilt nézni, aki profin vezeti a műsort. Azért szerintem az is számít, a kérdés, hogy hol a határ.
Nincs olyan ember bent, akinek szívesen adnám. Csak olyan, akinek szívesebben :)
Eddig így volt, hogy az oké nyert. Lehet, hogy ez megváltozott. Remélem nem. Örülnék neki. :)
A magánélete nem is ránk tartozik, hiba lenne belekeverni, bár sokan teszik.
A munkáját viszont profin végzi, ő a legjobb.
Balázs pökhendi, Lilu úgy gáz ahogy van, Buci viszont tényleg szuper!
Oli a büntetést nyilván már megkapta ma délelőtt, csak erről este értesül a néző..
/Valóban nem lehet a párbaj utánra halasztani, mert manipulatív szaga lenne../
Nem is kell egy véleményen lennünk.
Nekem is más az értékrendem, ezért írom le mindig Anikó drukkereknek,hogy nem ellene vagyok csak az életben is messze kerülöm az ilyen sunyi, majom csajokat:)
Most őszintén..szerinted a megnyert javakat,bármelyik megérdemelné..?
Én egyiknek sem adnám..bár nem is szurkolok senkinek..
a csajok egy ilyen kérót hamar összefotózhatnak,a többiek is vígan összetolhatnak egy autót..(jelen ismertségükkel..)
És mivel neked A vesszőparipád,hogy a jó nyer majd..azt mondom erre,hogy Laci akár meg is nyerheti..
-bár a végén a két hegylakó ő és Alek lesz..-
egyiknek lehúllik majd a feje..
Akkor te nem azt a Lacit ismered én is ismerem több hete már leírtam itt éppen amikor szidták írtam, hogy nem drukkolok neki,de azért az eredményeit ismerjük már el s akinek nagy a szája csinálja utána.
Tipikus magyar mentalitás,hogy mindenki szebb és okosabb,mint a másik.
Világkupa 1. hely, EB 1. és 2. hely, Shaolin VB különdíj, aki 10. lett az is írhat, tőle még elfogadom a kritikát.
Ne haragudj, nem így látom.
De ezzel nincs semmi baj. :)
Hm. Ez igen.
Oli nekem nem oké karakter. Vannak jó oldalai, de nem érzem gerincesnek, nekem pedig az fontos.
Persz Béci sem az, de Olit már unom. Nem akarom, hogy menjen a szekere ilyen stílussal.
A mai összefoglalót Balázs vezeti, ezt írja az RTL.
A párbajt nem tudni.
Ha jól emlékszem olykor ketten vannak akkor.
Azért érzel így, mert rájuk untál, ami nem is csoda, elvégre 80 napja tipródnak bent, mint a sza..ó galamb.
Ennyi idő alatt mindenki kiismerhető, kívül-belül, és meg is unható, ráadásul fogságban, korlátozott körülmények között másként viselkedik az ember, mint kint a szabadban.
Ez a játék lényege és-szórakozási, művelődési, stb. lehetőségek hiányában- az a cél, hogy egymásra gerjedjenek..
A reality-showk történetében ez eddig mindig meg is valósult. /Nálunk is, külföldön is./
:O)
Megérdemelné.
Sziasztok! :)
Ami bent történik a való világ villájában, abból mi nézők csak töredékeket látunk. Pontosan azt, amit a stáb dolgozói meg akarnak velünk nézetni vagy számukra érdekes pillanatok. Nem hiszem viszont azt, hogy a kiválasztásban befolyásolni akarnának minket a bemutatott felvételekkel, mert ez a játék része. Olivér pedig szerintem jóval nagyobb karaktert alakít bent, mint Béci.
Béci leplezni kívánja valódi karakterét, ezért olyan titokzatos és ezzel manipuláló hatást gyakorló személyiség. Míg Olivér az adásokból megtekintve ezt Őszintébben teszi a játékostársaival, mivel durva magaviseletét nem titkolja előttük. Így neki még a hazugságok is megengedettek a társai előtt. jól alakít a játékban mind két részt vevő, viszont a két ember olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amely csak a törtető embereknek jön be attól függően, hogy kihez áll közelebb a számára megengedett erkölcsi magatartás forma. :(