Való Világ 2010 (beszélgetés)
Dejó ezt látni:))) Ilyenkor arra gondolok, hogy tökre megérdemli, ahogy viselkedett Ildi párbajának estéjén. Nesze neked ezt érdemled.
tökmindegy. volt, ami volt anikóval, de emellett minimum százszor vallott szerelmet egy ország előtt enikőnek.
bár engem vállalnának fel egyszer ennyire .
miért érdekel egyébként ennyire az eni-ani-oli háromszög ? nagyon sokat kommentelsz róla .
:)
az tuti
lásd király l norbi is ronda,de akaszkodnak rá a csajok
v mint a sztárnejek
szemet huny dolgok felett,mert dől a lé
nekem pasiként nem jön be
onnan egyikse..na jó,műsorvezető úr,balázs bejön.
de villából nem.
a régi vv-ben jobb volt a felhozatal.laci,leo.
nem lesz csóró
retek alkalmazni fogja
ott jól fog keresni
reflektorfényben is lesz
a kis szürke kitartott ex pincérnőcske megy a levesbe előtt-utóbb.
jönnek a jó nők,nem lesz kamera,megdőnti őket,előbb-utónn vége lesz egérkével,lásd majka
Alek egyébként tök jól elvan egyedül annak ellenére,h azt mondta,neki oda kell csapódni valakihez.
Béci tegnap azt mondta,h ő utálta a klikkesedést és szeretné,h ez megszűnne.Majd meglátjuk.
Tele a sajtó a tegnap esti párbajjal, minden csapból ez folyik..
Én úgy látom, a helyenként feszítő energiáktól duzzadó, nagy hangú Olivérnek főként a sokasodó szélsőséges indulati kitörései miatt kellett távoznia a játékból.
Minden tekintetben uralta a való villát, fizikailag és lelkileg egyaránt valósággal ránehezedett társaira, akiknek egy része tisztelte, egy részük tartott tőle, míg egy 3. harmaduk részük távolságot tartott tőle, mert nem rokonszenvezett vele.
A legnagyobb vesztes bent valószínűleg a jó barátja, Alek, aki most lelki társ és haver nélkül marad, de úgy vélem, ez különösebben nem fogja megviselni.
Ő eddig is jól bírta a bezártságot, ezután sem lesz másként, mert tud uralkodni magán..
Nagy kérdés, az elkövetkező napokban oldódik-e a két csapat elkülönülése, esetleges szembenállása.
Én remélem, hogy igen.
Még ma este megnézem, mert benne lessz az Olivér. Utánna csak titeket olvaslak.
Még a végén Győzike cafkája nyer!!! NA arra nem leszek kiváncsi.