Való Világ 2010 (beszélgetés)
Még ott ültek a kanapén amikor a hugica ott ujjongott!!! Senkinek nem tűnnek fel ezek az apróságok?
De milyen szemét volt Béci (vérvonal), mert utána odament az OLI-hoz, próbált vele jópofizni... Így együtt látva azért elég gennyes viselkedés, nem?
Csajok, én néztem-néztem a neten, de nekem úgy tűnt, h amikor Bécike megkapta az üzenetet, akkor már tudta, h ő lesz a győztes. Gigi is abban a pillanatban tudta. Oli meg csak reménykedett, s azt sem tudta ki akar-e menni, vagy maradni akar-e...
Csak nekem tűnt így, vagy más is ezt látta?
40 másodperc.
egyébként erről tegnap is beszéltünk itt, tényleg fura.
itt a 3. részben nézzetek meg 1 percet.
17:09-nél Enikő bal oldalán egy fekete pólós csaj, jobb oldalán egy fekete sapkás fiatal srác ült.
17:42-nél Enikő bal oldalán egy szürke pólós fekete kardigános lány ül, jobb oldalán egy dagadt szürke pulcsis pasi.
Ennyit az élő felvételről.
Egyik lakónak sem olyan fényes a villa előtti élete!
Most csak a benti viselkedés számít! - azt gondolom.
sztem gigi nem tudja,h mi láttuk..hi
azért játssza még meg magát
anikó mászott rá..
azért túlzás
két ember kell ehhez
lerázhatta volba,mint béci
de oli ment utána mint a kiskutya..meg ahogy nézett rá..
de igen,észbe kapott
de eniben sokáig megmarad ez az ügy sztem
én nem nyelném csak úgy le
Mondjuk az apró bukták tényleg biztossá teszik a megrendezés-dolgot.
1. Minden Béci fan az ajtónál tolongott a villában, tudták hogy ő megy vissza. Olivér pártja a háttérben lézengett. Miért nem tipródtak ők is az ajtóban?
2. ha "élő adás" volt a párbaj ahogy ők állítják, miként lehet hogy egy percen belül 3 féle ember ült Enikő környezetében? Ez volt ám az igazi bukta...