Való Világ 2010 (beszélgetés)
Minden van itt Józsikám,nézd meg a fórumot,hogy pörög pedig sokan azt mondták,h nem nézik de megy a 'só'.
Én magyar vagyok, és nem fogok megsértődni, ha lemagyaroztok! :)))
Én nem csak azért bírtam, mert jó poénjai voltak, hanem mert nagy szíve van, nem úgy mint a sunnyogóknak.
Csaba doki nem beteg. Szerintem. :)
De megjegyzéseket tenni rá már igen.
Benne van a pakliban:)
Sajnálom Enikőt, mint nőt, de ez a saját maga döntése.
Ezt én eddig is tudtam róla, többek között ezért is annyira szimpi számomra. :)
utolsó mondattal maximálisan egyetértek.
olivér mindent kategorikusan tagad. azért bírom, hogy
-emiatt esett ki
-alek ma azt mondta anikónak, h kb miatta akart elmenni
-szandika a múltkor azt mondta anikónak, h oli ment őrá
-és ma még béci is elmondta a riportban, hogy anikü védi olivért
-ezeket leszámítva is elég egyértelmű, h mi volt, bár tényleg megálltak egy határnál és elfojtották
és
ehhez képest oli már vasárnap délelőtt full jól elvan a nőjével.
Nem véletlen. Az nem mindenkit zavar.
Az egyik legnormálisabb hsz-ező, akire érdemes oda figyelni.
Meg azért, mert még nem jött ki Anikó. Majd akkor jól megcsalja vele Enit.
Csaba doki miattad számtalan ember kilépett, nem ír, nem tudom mit élvezel ezen, szánalmas vagy.
Nem gondolod vitázni fogunk egy idióta műsor miatt egymással? Hiába provokálsz mindenkit semmit nem érsz el vele.
Kedves Csajok! Nektek azt ajánlom, amit én (eddig is) tettem, nem kell vele foglalkozni, hisz az ilyen nulla embereket az életben is kerüljük:)
Mosolyogni tessék:)
Ezt mondjuk díjazom...Csak rohadtul hiányzik. Mondhatni, miatta kezdtem el nézni ezt az egész hülyeséget.
nem lattam a ww-t,mirol maradtam le,volt siras rivas?
Inkább én szólok, mert ha a Modi, akkor kireggelik őket.
Olivér megszerezte az első pozitív pontját nálam, nagyon szereti a cicusokat!
Ki beteg?Csabi?Ne már!Tök normális.
A FÓKUSZ mindenre megadta a választ.A vagány macsó most beszélt először őszintén.Csúnya dolog mások érzelmi világával játszadozni!!!!
oliver nyert volna> O volt a liberalis media favoritja! Csak elszolta magat! Nem kellett volna mondani, hogy szeret az embereknek holokausztot csinalni. Ezert dobtak ki!
Én ezt már napok óta magyarázom, de minek:::???
Neki nem kell reagálni:)beteg:)
oliver nyert volna> O volt a liberalis media favoritja! Csak elszolta magat! Nem kellett volna mondani, hogy szeret az embereknek holokausztot csinalni. Ezert dobtak ki! Pedig o is liberalis
További ajánlott fórumok: