Való Világ 2010 (beszélgetés)
egyvalamiről nem beszéltünk. tudjátok, mielőtt elment az oli a villából, anikó adott neki vmit. mi volt az? és az enikő nem kérdezett rá, h mit tesz vele? én beleőrülnék az enikő helyébe abba, h oli őrizget egy ajándékot anikótól.
Ha tényleg Olivér kezdte ezt az egészet, akkor Anikó nagyon kuka volt, hogy belement, mert most ő szív kettőjük miatt.
én ezt a fogatot nem nevezném barátságnak, inkább érdekszövetségnek. amikor kell, szövetkeznek vki ellen, de amúgy kitaposnák egymás beleit. az önzőségük határtalan, nem tartották soha tiszteletben egymást, stb.....
itt olinak kellett vna észnél lennie. neki van párja, és ő az idősebb. anikó egy kiforratlan gyerek, akikben össze-vissza kavarognak az érzelmek. neki csak tenni kell a szépet, és el is olvad mint a cukor. de azért anikó is hibás, mert tudta, h olinak komoly kapcsija van, mégis belerondított.
Igen kezdem én is ezt érezni.
Tegnap éjszaka Anikó nagyon jól beszélt, engem dolgokról sikerült meggyőznie.
"nem Ő kezdte ez az egész lamuros dolgot, vagy nagyon fel lett bátorítva"
midkettő!
zavar amikor meghallgat vkit, és nem mondja el a véleményét, hanem azt hangoztatja, h szeretne ebből kimaradni. nem szeret konfrontálódni, és állástfoglalni. sokszor ezt besz*riságnak tartom.
Szerintem a szülei mostanában ki sem teszik a lábukat a lakásból, ha nem akarják, hogy a lányuk miatt megvetés érje őket. Mert sajnos ilyenkor az embereket egyből azt mondják, biztos nem lett megnevelve.
Nem tudok mesélni, mert Anikó egy árva szót sem volt hajlandó elárulni, és azt mondta, hogy ott a villában nem is fog erről beszélni.
De az volt az ember érzése, hogy nem Ő kezdte ez az egész lamuros dolgot, vagy nagyon fel lett bátorítva. De ez csak találgatás, megérzés részemről.
És úgy írom ezt le, hogy nagyon nem kedvencem a hölgy. De ami tény az tény.
undorodok olitól. jellemtelen senkiházi. minek tagad le olyasmit, ami egyértelmű. az a baj, h fel sem fogta, h mit is csinál.
Én személy szerint a Laciban csalódtam egy hatalmasat...azt gondoltam, mivel idősebb, tapasztalt, tanult emberről van szó, tudja kezelni a hisztis helyzeteket, nőket és férfiakat is..hát nem tudja, sőt szerintem még szítja is az indulatokat...és egy-két megnyilvánulásából, nem úgy tűnik, mint egy lángelme..
kifutok a világból..... :( :( számomra még az is hihetetlen, h pasija van az évának, vagy az, h vki felvállalja. én ha pasi lennék, írtóra szégyellném, és kerülném.......
igen, ezt mondom én is mindenkinek. anikónak egy most nagy pofon volt és nem ő volt a (fő) hibás.
olivér meg meghágta encit, megbocsátott neki 5 perc alatt, és már 5 helyen tagadta le teljesen anikót.
:(
Értelmes is a srác mert tegnap mondta Éva,h közgázt tanít vagy most lesz tanár.
De mint tudjuk a szerelem öl,butít és nyomorba dönt..
milyen dolgok történtek amiről mi nem tudunk?? mesélj, kérlek. érdekel...
Szia Nagydoora!
Én is sokáig néztem tegnap az online-t, és figyeltem Alek Anikó beszélgetést. Nekem idáig Anikótól hullott a hajam, és felelősnek tartottam,az Olival történtekért. De tegnap egyértelművé vált, hogy Olivér is nyakig benne volt a dologban, és történtek olyan dolgok, amiről mi nem tudunk. Ráadásul jelenleg is tartja a száját róla, ez nagyon pozitív Anikótól.
És mert nem tudom a teljes esemény sort, így nagyon úgy tűnik, hogy inkább áldozat volt Anikó.
Ezt el kell ismernem.
ezzel nagyon egyetértek. de a fiúját is sajnálom, mert tutira rajta röhögnek a haverjai, vagy kifejezik feléje a megvetésüket. a srác választotta az évát, senki nem tartott pisztolyt a fejéhez. most meg viselheti a következményeit. még mindig azon az állásponton vok, h ez a fiú annyira jóképű, h nem talált magának egy normális lányt, csak ezt a lepukkant, szakadt, kiélt nőt?
Igen, hirtelen jött az a barátság a Bécivel. :) Éva is sokszor elmondta, hogy neki barátja az Olivér és nagyon szereti, tegnap meg a hintában azt mondta, hogy még szerencse, hogy az Olivér nem állt hozzá olyan közel. :)
anikónál azt érzem, hogy azért használ erős szavakat, érzelmeknek álcázott vmit, mert gyors hatást akar elérni az áldozatainál. azaz nincs arra ideje, h "udvaroljon" egy pasinak. mindent akar, és azonnal.....
na, erre én is kíváncsi lennék... :)
szandika hol ide hol oda csapódik. mindig úgy, h bebiztosítsa magát..... egy darabig... :D
Tudja valaki, hogy miért volt kipingálva Erzsi az igazmondó hintába?
igen, beleéli magát sok mindenbe.
Nem csak a fogalmazása, a mozdulatai is. Nem csak mond valamit, de el is játsza. :) Így elég nehéz elhinni róla, hogy őszinte.
Éva szüleit sajnálom, én elsüllyednék, ha az én gyerekem így viselkedne.
Ebben egyetértek. Ez az oka. :)
elhiszem, h a bezártság nagy úr. de olyan idegőrlő a bentlét, h se időm, se energiám nem lenne arra gondolnom, h van-e libidóm és h éppen merrefelé van. :D :D és ha netán van, akkor rámoccanok ország világ előtt egy "áldozatra"??? amikor meg kikerülök, akkor meg a másikkal folytatom az elkezdett dolgokat. ha nincs ló, akkor jó a szamár is alapon.....
További ajánlott fórumok: