Való Világ 2010 (beszélgetés)
Valaki árulja már el nekem,hogy a gombi miért kedvelhető?Láttam már jópár összefoglalót,és online adást..de nekem csak egy kis görcs jött le belőle..
valahogy úgy, meg lehet, hogy pont az tetszik a másikban, amit magunkból hiányolunk :)
Sziasztok!
Nekem is..:)
(bár egyszer talán pont te szóltad le,hogy offolja a topicot..)
Most jöhetne már Alkeszosz,hiányzik a humora,jól esne egy kis nevetés.
az is hihetetlen hogy Olinak mekkora ereje van,kintről még fog beleszólni a dolgokba a barátja javára...megmondta és meg is ígéri az igaz barátokért sztem mindent,ezzel énis így vok.
Ezzel vitatkoznék :) Bizonyos szempontokból pl lehet két teljesen különböző ember. Ez szerintem maximum az alap értékrendre vonatkozik.
Mindenkinek van gyenge pontja... :)
Szerintem az "embert barátjáról"-ban van valami.
Persze, ez érthető is lenne.
Nekem is volt kedvencem, aki már nem annyira az, volt olyan aki unszi volt, és most bírom...
Van olyan is, aki rettenetesen irritál, sokszor mondom is a férjemnek, ha én ott lennék, leosztanám szépen...
De itt meg is áll a dolog, fel nem turbózom magam rajta :-)
De az valóban elgondolkodtató számomra, hogy ki milyen szempontok alapján ítél meg embereket, és persze ez által kit bír, kit ítél el... Érdekes.
Nagyon helyes, akkor maradok.
Ők sose fognak sajnos, mert összetartanak, és mindig egymást fényezik :S
Végre itt az ideje,h Hoxa figyelmeztette.
Jaj, de jó, nem vagyok egyedül. Én is arra járok már.
Én már odajutottam az utolsó beszavazás után :)))
Valószínűleg azért, mert ha valaki kedvel onnan valakit és azt más bántja, akkor azt magáénak érzi, mintha az ő szellemiségét érné kritika. Gondolom :)
Én szépen lassan oda jutok, hogy senki nem szimpi.
így van!
én tök bírom Szandikát pld. de nem tetszik sem Éva, sem Alekosz
Hát nekem így is izgi. Tanulságos, hogy mit miért hogyan érdemes :)
én ezt sose értettem, hogy miért kell ennyire csapatokban gondolkodva kedvenceket választani és valakiket utálni. nekem mindkét csapatban van szimpi és nem szimpi ember.
Számomra érthetetlen, hogy hogy a fenébe lehet egy műsoron így felhúzni egyeseknek magukat?
Miért? Mi értelme ennek?
Felőlem bármit csinálhatnak, ha zavar, nem nézem, de tudok olykor röhögni is...
De hogy ez miatt kicsit is ideges legyek? Van az életben elég probléma, hogy mások hülyeségein is bosszantsam magam...
Egyébként szép estét Mindenkinek.
múltkor még olit utáltad, nem ? már nincs ott, örülj inkább.
Én azért remélem, hogy a szerkeztők fogják kiválasztani a két csapatot. Úgy legalább vegyülnének egy kicsit.
Na, szerintem azzal a lendülettel mehetsz is tovább, amivel ide jöttél! Szia! Ja, és ne ordíts, nem süket itt senki!
Különben nem néznénk meg :)
Én arra vagyok kíváncsi, mivel fogják elérni, hogy a testvérpár egymásnak ugorjon.
Anikó kire célzott a lovakkal? :D
További ajánlott fórumok: