Való Világ 2010 (beszélgetés)
az a helyzet, lehet, h évára teszik, mert ment a gusztustalan megnyilvánulása. de lehet, h aleknak az volt a taktikája, h rá rakják a jelet, választ egy gyenge jellemet, azért, h visszajöhessen. :)
de ha gombira raknak taktika miatt, akkor lehet, ő fog visszajönni vki miatt. és tudod miért? mert sok pénzük van, és vissza fogják szavazni.
1.sztem attól, h kimondja, még nem biztos, h meg is verné.
2. emlékezz vissza, amikor erzsi kiakadt alekoszra, h színésznőnek hívja a barátnőjét egy ország előtt. szerintem ezt nem várhatod el tőle, hogy kedves legyen alekkal.
szerintem neked semmi közöd sincs. :)
nem érdemeltél ki egy olyan szintet, h bármit is megosszak veled. :)
én is előírhatnám neked ezekután, h ne használj ilyen v olyan szavakat, de nem tettem. :)
meghallgatni a másikat? más sem teszek. elolvasom a véleményeket, és amelyik érdekel hozzá is szólok. :)
nem hiszem, h neked elő kellene írnod azt, h én mit csináljak, és abba ki szóljon bele. az én véleményem, és azt ide fogom leírni és nem naplóba. :)
azt hiszem a kötekedést ti kezdtétek egyértelműen, és ez a ti bizonyítványotok.
képes vtál odáig eljutni, h alek miatt kikezdj más fórumtársat. :) mert ennyire belelovalod magadat. :)
nem érdekelnek a kívánságaid. miért is kellene, h érdekeljen? nem számít........ :)
tulajdonképpen most min folyik a vita ?
valahol természetes, h összekülönbözik a két csapat, nem ?