Való Világ 2010 (beszélgetés)
Bocs, de nekem nem tetszik az ország folyamatos lenézése. Lehetne, hogy lapozzunk?
;)
Leírtad a választ:
Mert a nép hülye, birka.
őszintén, mit csinált Anikó? Most azzal jönnél, h rámászott.. Akkor nézzük a tényeket :
Király L Norbi megcsókolta. NEM ANIKÓ , Norbika...
Bécinek részegen szerelmet vallott. NA bumm.. történt valami ?
Olivér: Hát kérem, Olivér erőszakolt ki mindent. VÉGIGNÉZTEM, látok. Nem Anikó, Olivér !
Akkor ... ??? Magyarázd el, tényleg érdekel :)
Köszi :-)))
Végül is győzött az igazság papírforma szerint!
Éva nyugodtabb és magabiztosabb volt s ez döntötte el a párbajt!
Gratulálok és további sikert kívánok neki!
nem enged!
sztem Éva undorodik Alektól, és szerintem csak megjátssza a fene nagy barátságot, és ez dettó igaz Alekra is
Máshol meg lelőnek az utcán néhány xaros dollárért, euróért, vagy fontért.
Az emberek nagy többségét utálni megnyugtatóbb, mint országok közé csirkecsőrt tenni.
Szerintem pedig az a gáz, ha valakinek Anikó viselkedése tetszik.
Akkor kinek van igaza?
Szerintem nagyon sokan Anikó ellen és nem Éva mellett szavaztak!!!Ezért sikerült kedvemre a szavazás végeredménye:))))
Tehát ez nem azt tükrözi,milyen is a magyar nép!!!
Tényleg nem kellene elferdíteni az eseményeket!
Úgy vélem, a hátralévő néhány nap nem lesz könnyű Évának, amennyiben Alekosz gondolom mindent megtesz majd, hogy "aprópénzre váltsa" Éva iránti elismerését, a patronálását, a biztatását, meg minden/testi/ vonzalmát, szóval elválik, hogy a lány hűséges tud-e maradni a fiújához, Ádámhoz, vagy pedig enged a tesztoszteron-bőséggel kínlódó görög félistennek, aki már eddig is vígan rámászott volna, akár az Rtl Klub nyilvános helyszíni közvetítése mellett is..
:))P
azért elgondolkodtató tényleg most már az, hogy ki hogyan "szövi" a szálakat, és hogy meg van-e bundázva ez az egész sztori, mármint az egész műsor úgy, ahogy van.
nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de most eszembe jutott, hogy a nagy hármasból (Éva-Alek-Oli) ketten még mindig benn vannak, ráadásul döntősök, és Oli akkor vajh miért lett kakukktojás, ő miért esett akkor ki Bécivel szemben?
láttak akkor még vmi fantáziát a szerkik Béciben?
vagy tényleg Oli felkavarta volna az állóvizet, ha benn marad?
mi lehet az igazság?
ja, és persze mindezek azért jutnak eszembe, mert hogy itt pár helyen olvasom, hogy Oli buzdít erre-arra Évának meg Aleknak a pluszszavazatok reményében.
szóval én ezt nem értem
Jó fej vagy. Már csak egy hét van hátra.
Ki fogod bírni 1 hétig? :):)
Az rtl klub nem hazudtolta meg önmagát és ettől féltem. Mit várunk attól a televíziótól, ahol egy olyan típusú műsor, mint a Mónika Show évekig szerepel a repertoárban, illetve ahol olyan emberek napról napra vendégek, mint Benkó, Dániel vagy Terry Black.
Most ugyanezt láthatjuk a VV-ben is. Két olyan játékos került a győzelem kapujába, akik csupán önzőséggel, alpárisággal, alkoholizmussal és igénytelenséggel megnyerhetnek egy akkora nyereményt, amiről olyan emberek akik a két kezük munkájával keresik a kenyerüket életük során nem is álmodhatnak!
Gratulálok RTL klub valóban ez a Való világ!!!!
Nem hiszem, hogy szándékosan rombolt. Egyszerűen ilyen érzékeny, és nagy a társas igénye. Persze néha jobban beleloholta magát a dolgokba, de azt meg nem lehet tudni, hogy mi hogyan csináltunk volna, elzárva szeretteinktől, barátainktól. Szerintem csak kapcsolatot keresett.
Nekem Évával egyszerűen az a bajom, hogy egy ember ennyire ne engedje már el magát ország világ előtt. Azért vannak normák, amiket csak a saját maga kedvéért be kellene tartson mindenki. De ez nem csak a kamerák előtt kellene így legyen.
Tudom, hogy ő ilyen, és biztos, hogy kint is ilyen, csak az a bosszantó, hogy ez kell az embereknek. Engem a hétköznapokban is zavarnak az ilyen emberek.
49% Anikó 51% Éva
Mostantól már nem nézem ezt a műsort.Szégyen ez a nő,már ha annak lehet nevezni.Utáloooooooooooooom