Való Világ 2010 (beszélgetés)
hm.. visszaolvastam a mai nap termését.
előrebocsátom, én egyáltalán nem fujjogtam le alekoszt a beszólogatásai miatt tegnap. és ahogy figyelem mostanában az online-ban, szimpibb leett nekem , mint volt.
de azért tényleg elég rózsaszín szemüvegen át nézik a rajongói. a többiek nézőpontjába bele se nagyon helyezkedtek (tisztelet a kivételnek).
béci tényleg nagyképűnek tűnik mostanában (bár hozzátesszem, erre is csak pár kisebb jelenet szolgál bizonyítékul).
de pl. erzsitől miért várjátok, h ne legyen miatta indulatos, amikor alekosz az ő barátnőjét egy ország előtt színésznőnek hívja, őt meg leretardáltozza ? őszintén szólva számomra az a normális reakció, ha egy fiúnak a nyilvánosság előtt gúnyolják a nőjét, h meg akarja verni az illetőt . nem azt mondom, h megverje, félreértés ne essék, hanem hogy ilyen indulatok legyenek benne.
Erről beszéltem. Kinnt Gigi messziről elkerülné Erzsikét, mert nem rendelkezik azokkal a feltételekkel, amire neki szüksége van.
Itt jól jött valaki, akivel meg lehet lovagolni egy hullámot.
Egyébként ez kölcsönös, mert Erzsike sem őszintén "cerelmetes".:)))
A mozdulat nem lett befejezve a felvételen. Vagyis nem láttuk, hogy imitálta a vetkőzést, vagy valóban levetkőzött. Számomra annyi volt látható, hogy elkezdte lehúzni a nadrágját. A jelenet folytatása a néző fantáziájára van bizva.:))
Nem gondolom, hogy le is vetkőzött, mert nem gondolom, hogy valóban Erzsire vágyik. De ettől még igaz, amit mondtam.:))
:):):)
Bébike! :)
Hogy lehet majd 500 hozzászólással lemaradni, és visszakérdezni??? :):):):):):):):)
Az biztos hogy a Gigi nem köntörfalaz sokáig.
Ettől már csak az lett volna "viccesebb" ha mindezt egy "szopnék" feliratu pólóban mondta volna. :)
Nos éppen ezért fals nekem, amikor a szeretetről, a tisztességről, a jó indulatról prédikálnak!
Egy nő, aki a való életben szado-leszbi klippeket csinál (megjegyzem teljes átéléssel!), az ne akarjon fél évre Teréz anyává válni, mert úgysem fog neki sikerülni.
Egy férfi, aki a való életben az erőszakot képviseli, mind szövegében, mind tetteiben, az ne akarja magát Mahatma Gandhi-nak mutatni, mert nem lesz sikeres.:))
Joys !
nem az volt a gond Gigivel, h az Erotika kiállításon segédkezetett (mondjuk a "szopnék" felíratú fellépős pólója számomra elég gáz ), hanem pl. a tegnap belinkelt erotikus - morbid kisfilmjei, amikben a lányok egymást akasztják fel, fejezik le,..stb.
Ha jó láttam, ezek 2010-ben készültek, szóval nem is olyan régiek.
Béciről nem sok biztosat tudunk, de van egy honlapja, amin ő maga állítja, hogy sokáig kisstílű csibész ("bűnöző") volt (ha igazat mond, akkor ez azért baj, ha csak menőzik vele, akkor meg nagyon buta, h ilyeneket ír magáról). Egyébként volt a Nekedvalóban egy barátja és ős is azt mondta, g Béci mindig is "csibész2 gyerek volt és volta ilyen-olyan ügyei . Hogy ez konkrétan mit takar, azt csak ők tudják .
Erzsivel egy napon emlegetni a férfiasság fogalmát elég merész dolog.:))
Nyoma sincs benne egy FÉRFI tulajdonságainak! Ugyanez vonatkozik Gombóc Artúrra is.:))
Sziasztok!
Mi a tegnapi összefoglalót nagyon vártuk mert láttuk az előzetesét :D Nem csalódtunk Alekban! Igaz hogy mi nem látjuk a nap 24 óráját, de Alek nagy igazságot mondot. Erzsi ha valamire való pali lenne akkor nem ült volna meg sunnyogva, és beszélte volna ki a háta mögött. Szerintem ha nem is erőszakkal, de kikelt volna magából hogy elmondja a véleményét vagy megvédje magát a helyzetet. A Bécis dolog meg, hát szóval eddig nem mondott rá semmit most megmondta a magáét. Szerintem nem elítélendő a tette, mert így még soha semmilyen körülmények között nem számolt be! :P Nekem úgy jön le az egész hogy a színtársulat cinkelt, provokált, Alek meg megunta és hozzászólt a témához! :D
Kézcsók! :)
Vajon ma este is lesz terápia?
10 után jövök. :)
Csak az csap oda, akinek az orrá alá dörgölik, hogy nem tud mit kezdeni a nővel.
Persze hogy Laci odavágott volna Alekosznak.
Miért?
Mert ehhez ért, és mert nem volt még egy normális kapcsolata.
Persze hogy Erzsi odavágna Alekosznak.
Miért?
Mert eddig még csak magának húzgálta a bőrormányt rózsaszín pólóban, ami meleg oldalra készült. Amit fel tud mutatni, az elfér a kezében.
Most így odacsapni nem túl férfias dolog, mert ez az igazság.
Amikor Rácz "úr" majomként grasszált a villában, azzal éppen, hogy nem önmagát, hanem Alekoszt karikirozta ki. Csak nem csinálta valami jól.:))
A kisérő szöveg pedig arra utalt, amit előzőleg Alekosz a szemére vetett. Semmi önirónia nem volt benne.
A rosszindulatúságát én tisztán látom. Te másképpen látod, nincs ezzel baj.:)) Beszélgetünk.:))
Igen.:)) A "legközelebb szájba b....lak" kifejezetten egy jól nevelt úri lány szótárába tartozik. A szeretet jele.:)))
És az is jellemzi az úri lány mivoltát, amit Erzsinek mondott a nyugiban: "...dugni akarsz? Gyere." És már vetkőzött is.:)))