Való Világ 2010 (beszélgetés)
Sajnos nincs.
Párbajban az érdi hősnek csak két kemény ellenfele lehet, a jelenlegi erőviszonyok alapján: Laci és Béla.
A többi kihullana.
Én igen. Felnézek arra, aki erősnek érzi magát és nem a satnyákkal küzd meg :) A végén úgyis az nyer :)
Ezért bírtam Vitkó Lacit. Mindig a legerősebbet vitte és ezt imádták benne.
Kevés a bátor ember :)
Nem mondtuk, hogy korrekt, csak azt, hogy ő vezeti a legjobban a VV-t.
Szerintem nem. Gigi messze nem olyan népszerű. Eleinte az volt, akkor egyébként én is nagyon kedveltem. De akik szavaznak, nem rá fognak voksolni.
Véleményem szerint ebben a műsorban korrekt, a villalakókkal csak a szabályzatot próbálja betartatni, ennek semmi köze az ő magándolgaihoz.
Aha. Olyan lenne, mint Oli Béci.
Gigi 70, Éva 30 :))))
Méghogy Stohl korrekt? Röhejes, amikor kioktatja a villalakókat ő az erényes erkölcscsősz... olyan szánalmas és szerencsétlen. liluról pedig mindig a trágár felvételei jutnak eszembe... dr.kovalcsik ildikó ügyvédnő, nahiszen...
Miért? Te e legerősebbet hívnád ki? Nem túl okos húzás. :DD
Á. Éva nagyon fél most mindenkitől, ezért a leggyengébb embert vinné, az pedig most Jerzy. Gombinak kinnt vannak a szavazógépei, tehát veszélyes :)
Sajnos nem fogja. Pedig kint hagyná. :)
Remélem Éva megy ki és kint is marad.
Alekosz egyre elviselhetetlenebb,felerősödik a butasága,primitívsége.
Így van. A közép az közép. Akármlelyik oldalról nézzük. Nem? :)
Ha Gombi kiválasztja Alekoszt--akkor ő menne ki a vilábol--és Alekosznak lenne nyugis hete.
Éva tudod kit hívna ki a lányok közül? Szandikát, mert talán vele szemben lenne esélye visszakerülni.
Biztos hogy nem. Jerzyt mondta, hogy viszi, ellene úgy érzi van esélye.
Ugyanez viszont igaz fordítva is!:)
Viszont arra kiváncsi lennék, hogy ha Éva lesz, akkor ki meri-e hívni Gigit. Szerintem nem!
Most ne röhögjetek ki, de főzés közben az jutott eszembe, hogy mivel Éva a "tüsszentése" miatt nem volt megbüntetve, Jerzy miért nem "tüsszentette" le Alekoszt mikor Gigire mondta a magáét? Kérem, ne támadjon senki ez miatt, csak egy gondolat volt.
Ha Lilunak csak az lenne a hibája, hogy elképesztően hadar, nem is szólnék semmit, de van ennél főbenjáróbb is: vészesen elfogult a neki tetsző versenyző irányában /el van szállva Alekosztól/és ez baj. Nagy baj, mert ez alkalmatlanná teszi a feladatai ellátására.
Én ki sem jelöltem volna erre. Buci is, Balázs is sokkal jobbak, mert mindkettő korrekt, objektív.
Lilu nem az.
Lehet, hogy megtenné szegény. Amikor spártai királynak érzi magát :)
Szerintem azóta már megváltozott a véleménye.
Tudom, de valamikor ezt mondta :)
Nem valószínű. Gombi inkább Évát hívná ki szerintem. Akármennyire is nem imádjuk Alekoszt, de Gombival szemben biztos Alekosz menne vissza.
Az öngyilkos merénylet lenne :)
Engem nem érdekel a magánélete, az az ő dolga. Véleményem szerint ő vezeti legjobban a műsort. Lilu részrehajlása tegnap nagyon nem tetszett. Szerinte még akkor is szerethető Alekosz, ha kiosztja az embereket. Én nem láttam szerethetőnek.
Tudom, hogy sokan nem szeretik a baleset miatt, de nekem is szimpatikus. És igen, ő a legjobb műsorvezető.
További ajánlott fórumok: